Charles Hoskinson, Cardano-oprichter, voorspelde dat veel meer landen uiteindelijk in de voetsporen van de Latijns-Amerikaanse natie zullen treden. Hij voorspelde dit na de historische goedkeuring door El Salvador van Bitcoin (BTC) als wettig betaalmiddel op dinsdag. Hoskinson zei dinsdag in zijn YouTube-video ‘Congratulations Bitcoin’ dat de acceptatie van Bitcoin door El Salvador de overtuiging verder legitimeert dat mensen de controle over hun geld moeten hebben.

De jongere generatie zal onvermijdelijk leiden tot massale acceptatie van crypto. Daarom sprak de oprichter van Cardano zijn vertrouwen uit dat cryptocurrencies zoals Bitcoin de toekomst van geld zijn. Hoskinson zei dat de meerderheid van de mensen onder de 25 een positieve kijk heeft op cryptocurrencies en veel van hen bezitten ze. Volgens hem is dat de toekomst en hun kinderen zullen opgroeien met die waarden en die overtuigingen over de aard van geld.

Meer landen over de hele wereld zullen de cryptocurrency-industrie betreden door crypto te accepteren als onderdeel van diverse overheidsstructuren, voorspelde Hoskinson. En hij verklaarde dat in de komende jaren veel meer natiestaten crypto zullen gebruiken als onderdeel van hun monetair beleid. Als reserves in hun Centrale Banken of het gebruik van cryptocurrency-rails voor Centrale Bankafwikkelingen, of mogelijk gewoonweg een cryptocurrency nemen.

Zoals El Salvador heeft gedaan en cryptocurrency tot de nationale munteenheid hebben gemaakt, volgens Hoskinson. Hij is niet de enige die denkt dat de acceptatie van Bitcoin in El Salvador uiteindelijk meer landen ertoe zal aanzetten om in crypto te duiken. El Salvador werd op dinsdag 7 september officieel het eerste land ter wereld dat Bitcoin als de officiële valuta accepteerde. Zo moesten alle lokale handelaren Bitcoin als betaalmiddel accepteren.

Daarna beleefde Bitcoin een grote flash-crash, waarbij de prijs dinsdag kelderde van ongeveer $ 52.000 tot minder dan $ 43.000.

Deel dit artikel met je vrienden...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.