Over ons

Het team achter cryptonieuws bestaat uit die-hard crypto nerds. Je weet wel, die welke enthousiast raakte in 2007 met de whitepaper van Nakamoto. Toen er in 2009 eindelijk de eerste BTC vrij kwam ging er een wereld open voor vele hier. De wereld is ondertussen behoorlijk veranderd, en de manier hoe wij informatie kunnen delen met elkaar maakt een zeer groot verschil. 

Nu zijn er meer dan 10.000 verschillende coins beschikbaar, en elke coin wordt hier nagekeken, en onderzocht. Het laatste nieuws, de ontwikkelingen op globaal niveau worden op de voet gevolgd en gedeeld met jullie.

Het content op de website komt van diverse soorten bronnen. Het redactie team van cryptonieuws.nl zit natuurlijk niet stil, maar ook externe auteurs van andere crypto websites en andere crypto adviseurs, fans, en net zoals ons crypto-nerds. 

Samenwerken?

Heb je een crypto related website? Ben je een adviseur of belegger en weet je waar je over praat? Heb je een veel geluisterde podcast/ youtube kanaal over crypto? 

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Stuur ons hier een bericht en we zullen dit binnen 72 uur beantwoorden.

Disclaimer

Wij zijn geen financiële adviseurs, als belegger moet je altijd zelf een doordachte keus maken met vetrekking tot beleggingen in crypto. Het kan gebeuren dat wij een ervaring van iemand in crypto delen, dit is nooit financieel advies.