Terwijl de bulls van Bitcoin (BTC) strijden om de controle op het niveau van $ 51.500, vertoont de bredere markt voor cryptocurrency tekenen van kracht op 6 september. Met veel winsten van meer dan 20%, hebben altcoins geprofiteerd van de sterke prestaties van Bitcoin. Bovendien blijft de Altseason-indicator van Cointelegraph Markets Pro aangeven dat de marktomstandigheden zijn gekanteld in de richting van verdere winsten voor altcoins.

Van de afgelopen 24 uur waren Oasis Network’s ROSE, Parsiq’s PRQ en Travala’s AVA de grootste winnaars, laten gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView zien.

Samenwerking tussen Oasis Network en API3

Oasis Network is een blockchain-protocol met privacy verhogende functies. Deze functies creëren een veilig platform voor open financiën en verantwoord gegevensbeheer. Voor de recente prijsstijging, begonnen VORTECS™-scoregegevens van Cointelegraph Markets Pro op 1 september een bullish vooruitzicht voor ROSE te detecteren. Cointelegraph alleen publiceert de VORTECS™-score.

Het is een algoritmische vergelijking van historische en huidige marktomstandigheden, afgeleid van een combinatie van datapunten, waaronder marktsentiment, handelsvolume, recente prijsbewegingen en Twitter-activiteit. Voor ROSE steeg de VORTECS™-score op 1 september positief en bereikte een hoogtepunt van 76. Dit gebeurde ongeveer 82 uur voordat de prijs in de komende twee dagen daarna met 135% steeg.

Op 3 september kondigde het project aan samen te werken met API3, wat leidde tot de plotselinge stijging van de prijs van ROSE. Verder is ROSE, mede-sponsor van een subsidieprogramma voor ontwikkelingsteams die een Rust-versie van de Airnode-service van het protocol willen bouwen.

Een abonnementsmodel geïntroduceerd door Parsiq

Parsiq zag de prijs van zijn PRQ-token de afgelopen 24 uur met 51% stijgen. Het is een op blockchain gebaseerd analyseplatform. Op 5 september begonnen VORTECS™-scoregegevens van Cointelegraph Markets Pro een bullish vooruitzicht voor PRQ te detecteren. Voordat de recente prijsstijging plaatsvond. De VORTECS™-score steeg voor PRQ op 5 september positief en bereikte een hoogtepunt van 72.

Dit gebeurde ongeveer 12 uur voordat de prijs de volgende dag met 52% steeg. Na de introductie van zijn nieuwe abonnementsmodel, is het groeiende momentum voor Parsiq gekomen. Zo is het Parsiq protocol ‘s werelds eerste gedecentraliseerde software-as-a-service (SaaS).

Voor Travala een push aan het einde van de zomer

Travala is een toonaangevend op blockchain gebaseerd reisboekingsplatform. Het biedt vluchten en accommodatiediensten aan naar meer dan 90.000 bestemmingen in 230 landen en gebieden over de hele wereld. Op 1 september begonnen VORTECS™-scoregegevens van Cointelegraph Markets Pro een bullish vooruitzicht voor AVA te detecteren. Dit gebeurde voordat de recente prijsstijging plaatsvond.

Op 5 september bereikte de VORTECS™-score voor AVA een hoogtepunt van 70, ongeveer 120 uur voordat de prijs de volgende dag met 54% steeg. Het project heeft aan het einde van de zomer druk uitgeoefend om gebruikers te betrekken wat geleid heeft tot de prijsstijging. En gebruikers kunnen met het project stablecoins zoals USD Coin (USDC) of Dai uitgeven om hun volgende vakantie te boeken.

Nu staat de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency op $ 2,341 biljoen en de dominantie van Bitcoin is 41,4%.

Deel dit artikel met je vrienden...

1 gedachte over “Terwijl de Bitcoin-prijs naar $ 52.000 steeg, bereikten deze 3 altcoins een hoogtepunt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending

Staak nu je crypto en ontvang tot wel 12% aan rente! 

Lees er meer over bij de volgende aanbieders:

Wil jij investeren in Ethereum, Bitcoin of een andere crypto? Dan raden wij jou onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo aan.