(ABM-Crypto) Crypto is een blijvertje. Dit denkt althans CEO James Gorman van Morgan Stanley, dat donderdag met kwartaalcijfers kwam.

“Het is geen modegril…het gaat niet weg”, zei de bankier in gesprek met de Amerikaanse zakenzender CNBC.

Daarmee staan de woorden van Gorman haaks op die van zijn collega-CEO Jamie Dimon van JPMorgan. Die bestempelde bitcoin eerder deze week als “waardeloos”.

Tegen zakenzender CNBC zei Dimon “dat onze klanten volwassenen zijn. Zij zijn het oneens [over bitcoin]. Daar gaat het om in een markt”, aldus Dimon. “Maar persoonlijk denk ik dat bitcoin waardeloos is.”

Dit betekent dat JPM zijn klanten zal helpen met beleggingen in bitcoin, aldus de bankier. Bewaren van bitcoins zal de bank niet, maar zo goed mogelijk toegang bieden tot de cryptomunt zal de bank wel.

Nu is het ook weer niet zo dat Gorman een enorme fan is van crypto. Wel denkt hij dat het wellicht iets meer is dan louter een hype.

Klanten van Morgan Stanley zijn ook voorzichtig met crypto, zei Gorman tegen CNBC. Ze zien het als een extra mogelijkheid, maar beschouwen het niet als de kern van hun portefeuille.

Door: ABM Crypto News
Onderdeel van ABM Financial News

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Deel dit artikel met je vrienden...

Related Articles

eth1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending

Staak nu je crypto en ontvang tot wel 12% aan rente! 

Lees er meer over bij de volgende aanbieders:

Wil jij investeren in Ethereum, Bitcoin of een andere crypto? Dan raden wij jou onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo aan.