(uit de Cryptonieuwsbrief, nu al naar 5000+ Nederlanders en Belgen. Naar u ook? www.cryptonieuwsbrief.nl

We gaan – oef – nu over tot het meer reguliere, dagdagelijkse crypto/blockchain nieuws. Hetgene dat niet gekoppeld is aan die vreselijke Europese oorlog.

Onderzoeksbureau Toluna ondervroeg 9000 mensen in 17 landen en komt tot de volgende conclusie: ´a whopping 75% of investors in Asia-Pacific and Latin American emerging markets are looking to increase their exposure to cryptocurrency investments´. En: 32 procent heeft er vertrouwen in cryptocurrency en ziet deze in een lange termijn opwaartse trend. Daar waar westerse consumenten over het algemeen nog steeds menen dat de cryptowereld een hype is, en slechts 14 procent van de Amerikanen en Europeanen vertrouwen op crypto. 

We merken dus nog steeds dat verschil in perceptie tussen emerging markets, groeilanden; en developed countries, ontwikkelde, industriële naties. Onze conclusie is dan ook dat verdere adoptie, progressie en ontwikkeling meest te verwachten is van de kant van die groeilanden. 

Hoewel: wat te denken van de Amerikaanse staat Virginia, waar alle banken net het groen licht kregen om crypto diensten aan te bieden aan hun klanten.

De Amerikaanse fastfoodketen Shack Shack geeft klanten tot 15 procent cashback in BTC op hun aankopen.

Nog een bekering tot de Cryptowereld, zoals we er al zoveel zagen in de loop der tijd. Dat is dan miljardair en Citadel stichter en CEO Ken Griffin die spijt betuigt dat hij digitale munten zolang genegeerd heeft. Volgens eigen zeggen heeft Griffin hiermee aanzienlijke inkomsten gemist. ”I think it would be fair to assume that over the months to come you will see us engage in making markets and cryptocurrencies.” Citadel is een hefboomfonds gebaseerd in Chicago, met maar liefst $35 miljard onder beheer. 

Binnen blockchain firma ConsenSys, die o.m achter de populaire MetaMask wallet zit, vindt een kleine revolutie plaats. De meerderheid van aandeelhouders vraagt een officiële audit en opheldering omtrent een versluizing van intellectueel eigendom.  (…)

lees verder via www.cryptonieuwsbrief.nl

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitter3
Trending