(ABM-Crypto) De Mexicaanse miljardair Ricardo Salinas Pliego veroorzaakt deining op social media door op te roepen om fiatgeld van de hand te doen en te investeren in bitcoin.

De oproep dateert al van 24 december, maar blijft voor ophef zorgen op social media. “De dollar, de euro, de yen, de peso, het is allemaal één pot nat. Het is fake geld gebaseerd op leugens”, aldus de miljardair, die opmerkt dat de centrale banken er steeds meer van drukken en het daarom beter is om in bitcoin investeren.

De miljardair heeft een geschat vermogen van 12,8 miljard dollar, aldus Forbes. Salinas Pliego vergaarde zijn vermogen in de telecomsector.

Eerder in december liet de miljardair al weten dat retailer Grupo Elektra, onderdeel van zijn conglomeraat, bitcoin zal accepteren als betaalmiddel. 

Door: ABM Crypto News
Onderdeel van ABM Financial News

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
TIKTOK
Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.