Sinds begin augustus heeft het secundaire verkoopvolume voor op Solana gebaseerde non-fungible tokens (NFT) bijna $ 500 miljoen bereikt. Secundaire verkopen van Solana NFT’s hebben vanaf dinsdag een totaal van ongeveer $ 497,7 miljoen gegenereerd uit ongeveer 348.000 transacties, volgens gegevens van CryptoSlam. Een NFT werd hierbij verkocht voor gemiddeld $ 1.500.

Met een totaal van $ 189,4 miljoen zag Solana in september een recordmaand voor het verkoopvolume van secundaire NFT, blijkt uit de gegevens. De Ethereum-blockchain blijft het populairst, met NFT-liefhebbers en secundaire verkopen op Ethereum die diezelfde maand $ 2,2 miljard bedroegen. Echter, Solana wordt door sommigen beschouwd als een Ethereum-killer.

Woensdag belichtte Mason Nystrom, onderzoek analist bij Messari, de gegevens via Twitter. Nystrom merkte op dat het upstart-netwerk zich snel heeft gevestigd als een van de beste NFT-blockchains in een tijdsbestek van een paar maanden. Echter, Ethereum stelt Solana in de totale secundaire verkoop van NFT nog steeds in de schaduw.

Solana staat nu op de vierde plaats in termen van 24-uurs secundair volume met $ 1,9 miljoen, op de ranglijst van CryptoSlam van de beste NFT-blockchains. Ethereum ($ 37,7 miljoen), Ronin ($ 23,5 miljoen) en Wax ($ 4,5 miljoen) zijn de koplopers. De Degenerate Ape Academy is het belangrijkste NFT-project van Solana. Dit project heeft sinds de lancering midden augustus 105,9 miljoen dollar aan secundaire verkopen gegenereerd.

Het zijn geanimeerde gorilla-avatars met unieke eigenschappen die getoond worden met de Degenerate Ape NFT’s. En de afgelopen 24 uur heeft het project voor $ 454.000 aan secundaire verkopen opgeleverd. De afgelopen 30 dagen is de prijs van Solana’s SOL-token met 30,3% gestegen, volgens gegevens van CoinGecko. Op het moment van publicatie zit de prijs rond de $ 225.

Eerder op woensdag heeft deze recente pomp de SOL een nieuwe all-time high laten zien van $ 229,76. Nu ligt de marktkapitalisatie van SOL rond de $ 68,1 miljard en is hiermee de vijfde digitale asset in termen van totale kapitalisatie. Collega “Ethereum-killer” Cardano (ADA), die een marktkapitalisatie van $ 63,1 miljard heeft, staat nu achter op SOL.

Belangrijke indicatoren zoals de on-chain gegevens van de gedecentraliseerde financiële sector en de derivatenmarkt worden genoemd in een voorspelling, die een koersdoel voorspelt van $ 250 per SOL tegen het einde van het jaar.

Deel dit artikel met je vrienden...

1 gedachte over “In drie maanden bereikt de Solana secundaire NFT-verkoop een half miljard dollar”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending