(uit de Cryptonieuwsbrief, nu al naar 5000+ Nederlanders en Belgen. Naar u ook? www.cryptonieuwsbrief.nl)      

Vernoemden we al dat cryptocurrencies en overheden een soort van ´verstandshuwelijk´ hebben? Een soort van living apart together, LAT relatie? Nou…het gaat in ieder geval van kwaad naar erger, want de ene partner in dit ´huwelijk´ gaat de andere heel streng surveilleren. Zoiets als een detective inhuren om de ander in ´t oog te houden? Jawel, en die detective rol zal gespeeld worden door alle financiële instellingen in Europa, plus alle cryptobeurzen die Europa bedienen. Groot wantrouwen dus, vanwege die overheid, versus digitale munten – vooral dan jegens de bezitters ervan.

De Europese klanten van de grootste Amerikaanse cryptomakelaar, Coinbase, ontvingen daarover een brief, die we hier helaas wegens copyright niet mogen afdrukken. Maar er staan duidelijk waarschuwingen in dát er op de 31ste maart in het Europees parlement over gestemd zal worden. Waarbij ELKE transactie voor ELK bedrag aan crypto naar en van Europese cryptobezitters geregistreerd moet worden, door elke cryptobeurs, en door alle Europese financiële instellingen. Vallend onder de ´“travel rule eligible,” which requires financial institutions to pass on certain information to the next financial institution´.

Ook voor alle ´self-hosted wallets´ en daarmee worden dan private wallets bedoeld zoals Ledger en Metamask. Het is maar ´om crimineel geld te weren´ hoor, dus u en ik moeten ons géén zorgen maken, is het wel? En wat met de ´privacy´? Hmm…wat betekende die term ook al weer…nou ja, zal wel niet belangrijk zijn…(wordt vervolgd via www.cryptonieuwsbrief.nl

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
TIKTOK
Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.