(ABM-Crypto) Binance heeft een groeifonds ter waarde van 1 miljard dollar gelanceerd. 

Zo wil Binance, ‘s werelds grootste cryptobeurs, innovatie in blockchain steunen en versnellen.

De kapitaalinjectie is voor het Binance Smart Chain project en zal voor de helft worden gebruikt voor investeringen in fintech, gaming en virtual reality. De resterende helft wordt onder meer gebuikt om te investeren in nieuw talent.

Overigens ligt Binance in verschillende landen onder het vergrootglas. Deze week kondigde de cryptobeurs nog aan te stoppen met zijn Chinese activiteiten. 

Per 31 december zal het niet langer mogelijk zijn om in yuans digitale valuta te verhandelen. Ook zal de broker nauwkeurig in de gaten houden dat gebruikers in China alleen nog hun geld van het platform kunnen halen.

Reden is dat de autoriteiten in Beijing steeds strenger optreden, waardoor ook andere cryptobedrijven overwegen te vertrekken uit China. 

Door: ABM Crypto News
Onderdeel van ABM Financial News

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitter3

0 gedachten over “Binance lanceert enorm groeifonds”

  1. Hello there! Quick question that’s completely off
    topic. Do you know how to make your site mobile friendly?
    My web site looks weird when browsing from my iphone4.
    I’m trying to find a theme or plugin that might be able to fix this problem.
    If you have any recommendations, please share. Cheers!