Rate this post

(ABM-Crypto) Binance heeft een groeifonds ter waarde van 1 miljard dollar gelanceerd. 

Zo wil Binance, ’s werelds grootste cryptobeurs, innovatie in blockchain steunen en versnellen.

De kapitaalinjectie is voor het Binance Smart Chain project en zal voor de helft worden gebruikt voor investeringen in fintech, gaming en virtual reality. De resterende helft wordt onder meer gebuikt om te investeren in nieuw talent.

Overigens ligt Binance in verschillende landen onder het vergrootglas. Deze week kondigde de cryptobeurs nog aan te stoppen met zijn Chinese activiteiten. 

Per 31 december zal het niet langer mogelijk zijn om in yuans digitale valuta te verhandelen. Ook zal de broker nauwkeurig in de gaten houden dat gebruikers in China alleen nog hun geld van het platform kunnen halen.

Reden is dat de autoriteiten in Beijing steeds strenger optreden, waardoor ook andere cryptobedrijven overwegen te vertrekken uit China. 

Door: ABM Crypto News
Onderdeel van ABM Financial News

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Deel dit artikel met je vrienden...

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email