Rate this post

(ABM-Crypto) Rusland lijkt niet van plan om net als China crypto volledig in de ban te doen. Dit blijkt uit een gesprek van het Russische persbureau Interfax met Alexei Moiseev, de staatssecretaris van Financiën.

In dit gesprek benadrukte Moiseev de ban op cryptomunten als betaalmiddel, maar Russen kunnen vooralsnog wel een wallet met crypto’s aanhouden en die voor betalingen buiten Rusland gebruiken. Volgens de bewindsman zijn er nog geen plannen hier iets in te veranderen, aldus Interfax.

Reden dat Rusland niet wil dat crypto’s worden gebruikt voor betalingen, is dat dit de financiële soevereiniteit van het land aantast, zoals bewindslieden zien gebeuren in andere landen waar dergelijke betalingen wel zijn toegestaan. 

Door: ABM Crypto News
Onderdeel van ABM Financial News

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Deel dit artikel met je vrienden...

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email