Nu investeerders door Evergrande zijn geĆÆnformeerd dat hij zijn schuld op tijd wil betalen, lijkt de scherpe correctie die de prijzen van Bitcoin (BTC) en altcoins terug naar hun swing-lows dreigde te trekken, te zijn verdwenen. De prijzen van grote aandelen, Bitcoin en altcoins zagen allemaal een opleving bij de opening van de markt, terwijl de wereldmarkten gerustgesteld waren.

Bitcoin (BTC) handelt nu boven $ 43.300, na een snelle daling tot onder $ 40.000 op 21 september, en Ether (ETH) heeft het niveau van $ 3000 teruggewonnen. Ook altcoins hebben een sterk herstel gezien, waarbij velen op het moment van schrijven tot 15% winst boekten. De grootste winnaars van de afgelopen 24 uur waren Livepeer (LPT), COTI (COTI) en Axie Infinity (AXS), laten gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView zien.

De Web3-index neemt Livepeer op

Livepeer is een gedecentraliseerd videostreamingnetwerk, gebaseerd op Ethereum dat een alternatief wil zijn voor traditionele uitzendoplossingen. Voor de recente prijsstijging, begonnen VORTECSā„¢-gegevens van Cointelegraph Markets Pro op 21 september, bullish vooruitzichten voor LPT te detecteren.

De VORTECSā„¢-score is een algoritmische vergelijking van historische en huidige marktomstandigheden, afgeleid van een combinatie van datapunten, waaronder marktsentiment, handelsvolume, recente prijsbewegingen en Twitter-activiteit. Het is exclusief voor Cointelegraph. De VORTECSā„¢-score voor LPT begon op 20 september te stijgen en bereikte op 21 september een hoogtepunt van 71.

Dit was ongeveer 19 uur voordat de prijs de volgende dag met 36% piekte. Na de lancering van de Web3-index, waarin Livepeer als een van de eerste projecten was opgenomen, waardoor de zichtbaarheid van het project werd vergroot, is de prijsstijging voor LPT opgetreden.

‘Tech’ whitepaper van COTI door zijn treasury gepubliceerd

Een enterprise-grade fintech-platform gericht op gedecentraliseerde betalingen, COTI, is de tweede grootste winnaar van de afgelopen 24 uur. Voor de recente prijsstijging, begonnen VORTECSā„¢-gegevens van Cointelegraph Markets Pro op 21 september bullish vooruitzichten voor COTI te detecteren. De VORTECSā„¢-score voor COTI klom op 21 september in het groen en bereikte een hoogtepunt van 77 rond 10 uur. De prijs steeg de volgende dag met 35%.

Na de publicatie van de COTI Treasury technologische whitepaper en de notering van het token op Crypto.com, heeft de prijs van COTI zich hersteld.

Na een langdurige neerwaartse trend, herstelt Axie Infinity zich

Axie Infinity (AXS) is een op blockchain gebaseerde, play-to-earn handels- en vechtgame. Gebruikers verzamelen, fokken, brengen groot en bestrijden in-game token-gebaseerde wezens, bekend als Axies. De marktomstandigheden voor AXS zijn al enige tijd gunstig, volgens gegevens van Cointelegraph Markets Pro. Het grootste deel van de afgelopen week bevond de VORTECSā„¢-score voor AXS zich in de groene zone.

En op 20 september bereikte het een piek van 82, ongeveer 24 uur voordat de prijs de volgende dag met 33% klom. De aankondiging van de notering van het token op Bitfinex, werd geregistreerd door het Cointelegraph Markets Pro ‘NewsQuakesā„¢’-waarschuwingssysteem, ongeveer 15 uur voordat de prijs begon te stijgen. Daarna volgde de prijsstijging voor AXS. Nu staat de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency op $ 1921 biljoen en de dominantie van Bitcoin is 42,3%.

Deel dit artikel met je vrienden...

0 gedachten over “Nadat Bitcoin $ 43.000 heeft teruggevorderd, zien altcoins een bounce van 35%”

  1. Hi great website! Does running a blog such as this require a massive amount work?
    I’ve no knowledge of coding however I had been hoping to start my own blog in the near future.
    Anyway, if you have any suggestions or tips for new
    blog owners please share. I understand this is off topic however I
    simply needed to ask. Kudos!

  2. Hello everybody, here every person is sharing these kinds of know-how,
    thus it’s fastidious to read this website, and I used to pay a quick visit this website every
    day.

  3. Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to
    get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
    If you know of any please share. Cheers! You can read similar text here: Sklep online

  4. Good day! Do you know if they make any plugins to
    assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not
    seeing very good results. If you know of any please share.
    Thanks! You can read similar text here: Najlepszy sklep

  5. Hey! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
    I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very
    good success. If you know of any please share. Thank you!
    I saw similar blog here: AA List

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending