Voor klanten in Singapore heeft Binance enkele wijzigingen aangekondigd in zijn crypto-handelsdiensten. Gebruikers gevestigd in Singapore zullen worden afgeschermd van bepaalde accountfuncties op de Binance.com-website, volgens een verklaring op haar website die maandag is gepubliceerd. Dit betekent dat Binance-gebruikers in Singapore geen toegang meer hebben tot fiat-deposito’s, crypto-spothandel, liquid swap en crypto-aankopen via fiat-kanalen op de website.

De verklaring voegde eraan toe dat ze gebruikers in Singapore zullen beperken met betrekking tot de gereguleerde betalingsdiensten in overeenstemming met hun toewijding aan naleving. Binance-gebruikers in Singapore zijn, op basis van de nieuwe richtlijn, aangespoord om alle gerelateerde activiteiten die door de aankondiging worden beïnvloed te staken en hun fiat- en crypto-bezit in te trekken om geschillen te voorkomen.

De aankondiging van maandag is de laatste beperking die is opgelegd aan de klanten van Binance in Singapore. Binance heeft aanvankelijk een deel van zijn productaanbod in de stadstaat teruggedraaid, zoals eerder gemeld door Cointelegraph. Na waarschuwingen van de Monetaire Autoriteit van Singapore dat het platform de lokale betalingswetten had geschonden, blokkeerde de crypto-uitwisselingsgigant toen de cryptohandel in Singaporese dollar.

In augustus werd ook in Zuid-Korea een soortgelijke actie ondernomen, waarbij het platform de in Koreaanse won-gedenomineerde handel stopte. Het downloaden van zijn mobiele platform op de app-stores van Google en Apple, heeft Binance ook voor gebruikers in Singapore geblokkeerd. Binance heeft wereldwijd in veel jurisdicties veel toezicht gekregen op de regelgeving. De beurs is hierdoor genoodzaakt om een aantal van haar diensten in verschillende landen stop te zetten.

Binance verklaarde eerder in september dat het de handel in cryptofutures en opties in Australië zal stoppen. Gebruikers in het land krijgen hierbij 90 dagen de tijd om hun posities te sluiten. Door de nalevingsprotocollen voor klantidentificatie op te schalen, heeft Binance geprobeerd deze regelgevende rimpels glad te strijken. Changpeng Zhao, Binance-CEO, heeft ondertussen de intentie van het bedrijf verklaard om te voldoen aan de wettelijke eisen.

Hij heeft tegelijkertijd ook plannen aangekondigd voor Binance.US, de Amerikaanse tak van Binance, om in 2024 naar de beurs te gaan.

Deel dit artikel met je vrienden...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.