In de wereld van crypto zijn er diverse creditcards in omloop dat het voor gebruikers complexer wordt om een keus te maken over welke creditcard het best is. We willen u een handje helpen door de top 3 crypto creditcards voor u op een rijtje te zetten. 

Binance Card 

Met de Binance Card kun je meteen betalingen doen in de winkel, supermarkt of horeca. Daarnaast kun je deze betaalpas op meer dan 60 miljoen plaatsen gebruiken over de hele wereld. De Binance Card heeft een samenwerking met Visa. Vandaar ook de benaming Binance Visa Card. Deze card wordt beschouwd als een creditcard, maar in de praktijk wordt het gebruikt als een debitcard. Dit is ook te merken aan het feit dat de betalingen meteen worden gedaan. Bij een creditcard zou dat pas aan het eind van de maand geschieden. Bovendien kun je met de Binance Visa Card zowel digitale valuta als euro’s op je wallet zetten. Het heeft dus in principe dezelfde opties als een bankpas. 

Crypto.com Card 

Deze kaarten worden gezien als de mooiste exemplaren en in zeven soorten kleuren te vinden. Sinds 2016 kun je cryptocurrency kopen en verkopen met de Crypto.com card. Deze kaart wordt gezien als een betaalkaart waarmee je aankopen kunt doen. Het materiaal waarvan de kaart is gemaakt maakt dat het verschilt van de andere bankpasjes. Als je kiest voor crypto.com creditcard zul je er geen spijt van hebben, want je ontvangt beloningen zoals een gratis Spotify abonnement of exclusieve toegang krijgen tot de producten van Crypto.com. 

Coinbase card 

Deze creditcard is ontwikkeld in het jaar 2012. Als we het hebben over betrouwbaarheid dan is deze kaart zeker niet uit te sluiten. Het heeft namelijk een samenwerking met Visa. Met deze kaart kun je dagelijks betalingen doen met je eigen crypto valuta. Wilt u nog meer creditcards bekijken? Klik dan op https://cryptocreditcard.nl/.  

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitter3
Trending