(uit Cryptonieuwsbrief.nl, elke dag gratis het belangrijkste crypto/blockchain nieuws in uw mailbox, check it out!)


Woensdag 6 juli 2022 is mid-week en bitcoin is eigenlijk al een paar dagen goed bezig, heeft u ´t ook gemerkt? Het hoeft weinig verbeelding om in onderstaande grafiek de hogere dalen en hogere toppen te zien, toch? Geen financieel advies maar zo is het altijd geweest en zo zal het ook altijd zijn. Nu bij cryptomunten maar eigenlijk in het algemeen wat de notereringen van financiële waarden betreft: het nieuws in de gespecialiseerde media blijft negatief tot uiterst negatief. Er zijn géén of nauwelijks lichtpuntjes te zien…en toch beginnen de koersen stilletjes aan te stijgen. Let op BTC sinds afgelopen vrijdag 2 juli zo u wilt:

BTCUSD. Source: TradingView BTCUSD. Source: TradingView

Cryptopotato.com

Vaak is het nuttig ff achterom te kijken. Het verleden is dan wel geen garantie voor de toekomst, maar je mag, kunt of moet zelfs extrapoleren. Er lessen uit trekken en relativeren. Da´s ook wat we hier vaker ´the big picture´ noemen. Didi Taihuttu van De Bitcoin Familie doet ons dit voor. Dank u Mister Bitcoin! (We zijn trouwens blij en vereerd om Didi sinds deze week bij de  lezers van de Cryptonieuwsbrief te mogen begroeten…!)

Dit was BTC in 2017-2018. Psychology of a Market Cycle

Boom and Bust. Van laag naar hoog en terug naar af. Bedrijven en beleggers die deze onafwendbare cycli doorstaan komen er sterker, leaner, meaner uit. Niets is ooit anders…


De één z´n dood is een ander z´n broodOnly the strong survive, we schreven het net: een van de grootste crypto-leenplatformen, het in Londen gebaseerde NEXO met 4 miljoen klanten, wilt best een concurrent in moeilijkheden overnemen. Dat is dan Vauld uit Singapore. ´If successful, Nexo said it plans to restructure the company and pursue an expansion in Southeast Asia and India´.

De recente crypto crash(es) hebben nogal wat Amerikaanse staten zenuwachtig gemaakt. Een zestal had gepland om burgers toe te laten hun belastingen te betalen in cryptomunten, zoals bitcoin en ethereum en zelfs dogecoin, maar zet deze progressieve stap nu on hold. Twee echter zetten beslist door, dat zijn Colorado en Ohio

Nog in de VS: …

… (wordt vervolgd via www.cryptonieuwsbrief.nl)    

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitter3
Trending