Dit is de Cryptonieuwsbrief en Crypto´s ´R´Us!

Joost X.R.P. Bitcoin

[email protected] 

Makkelijk en snel 200+ cryptocurrencies kopen met Ideal? Maak nu een gratis account aan bij Coinmerce en krijg je eerste € 10,- cadeau!


Beste Cryptonieuwsbrief.nl lezer,


Dag één overleefd. Of twee eigenlijk in de week van 25 tot 29 juli 2022 barstensvol met Amerikaanse data en sturing van de financiële markten. Dat was dan de bekendmaking van de kwartaalcijfers van Alphabet, met een hogere omzet maar een lagere winst. Nou, dat kon nog gepruimd worden. BTC gaat aan afgerond $21.000 woensdag 27 juli 2022 in. Zich sterkhoudend maar voorzichtig, toch nog nerveus en met voorbehoud, wantrouwig. Het FMOC vangt vandaag aan, de vergadering van de Amerikaanse centrale bank. 

FXstreet.com 

Waarbij de financiële markten zullen vernemen of de renteverhoging 75 punten wordt of 100 punten (0,75 of 1 procent). Wordt het 75 punten dan kunnen zowel aandelen als cryptomunten opluchting vertonen en stijgen. Ook naar alles over ´inflatie´ zal met argus…euh oren geluisterd worden. 

Oef, wat een gerustelling! Jongens! Meisjes! Wat een opluchting, toch? Het IMF deelt officieel mee dat de crypto crash van vorige maand ´de globale financiële stabiliteit´ (die er niet is, ze doen allemaal maar alsof hoor) ´niet beschadigd heeft´. Nou, da´s een pak van ons hart, niet?

Nachtenlang lag ome Joost er wakker van, en neen, niet van de hitte. Maar of de crypto crash misschien, toch, eventueel, mogelijk ook de Global Financial Stability had geraakt. Echt! Woelen, draaien en keren in m´n bed – oh oh wat maakte ik me toch zorgen… Maar, dus, toch, fijn en zeer dankbaar dat het IMF me hierover gerustgesteld heeft. 

Tjonge jonge, zoveer éér? Tevéél eer hoor, voor een marktje van nauwelijk 1000 miljard dollar, in een universum van quadrillions, quintrillions – als we de derivatenmarkt erbij nemen. Die van de afgeleide financiële producten. En ja, láát ons die er maar bij nemen! Al weet niemand precies hoe omvangrijk die is; hoeveel financiële risico´s en engagementen er wereldwijd precies genomen zijn (!)


Zeg, is hier iemand het sentiment, dat al zo negatief, slecht is, nog een duwtje aan ´t geven, naar beneden? Zijn in de gespecialiseerde, crypto media soms trollen actief die de sfeer nog trachten te verzuren, alsof dat nodig zou zijn? Betaalde, beroeps party poopers? Nou ja, kan er dan ook nog maar bij (?!) Let op:

de negen grootste crypto hacks van 2022… 

…of deze, ook een party setter, aanzetter tot feestvieren…NOT! Hoe overheden miljoenen cryptocurrencies verkregen door diefstal in beslag nemen.

En dat gaat zo maar door – ´de crypto aanvallen op financiële instituten schieten omhoog in 2022´

Ja ik ben er vast van overtuigd dat hier artikels-in-opdracht geschreven worden; beloond door the powers that be. Denken we aan: …

(wordt vervolgd via www.cryptonieuwsbrief.nl)  

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitter3
Trending