(uit Cryptonieuwsbrief.nl, elke dag gratis het belangrijkste crypto/blockchain nieuws in uw mailbox, check it out!)

Makkelijk en snel 200+ cryptocurrencies kopen met Ideal? Maak nu een gratis account aan bij Coinmerce en krijg je eerste € 10,- cadeau!


Beste Cryptonieuwsbrief.nl lezer,


Is het geen pláátje?! Tuurlijk, en dan nog één van BTC dat hogere laagtes en hogere hoogten toont. Higher lows and higher highs dus. And that´s fine in my book – wat u? Dat is: voor nú…(?!)

  

Rode koersen over heel het digitale spectrum, koersenbord, maar die mogelijkheid kondigden we gisteren ook al aan. Vanavond onze tijd komt Alphabet (holding boven Google) als eerste uit met cijfers, en dat kan al een bepaalde, zelfs bepalende richting geven aan de aandelenmarkt. En jammer maar helaas ook aan de cryptomarkt.  

U weet wel: die meerderheid-der-beleggers die aan de leiband loopt van de meerderheid-der-aandelenbeleggers. Terwijl de cryptomarkt non-correlated hoort te zijn – bewegen op eigen merites en wars van alle andere beleggingsklassen!

BTC schaafde er $1000 dollar af afgelopen 24 uur en noteert op moment van schrijven rond $21.000. De hele cryptomarkt zet zich blijkbaar schrap voor meer negatief nieuws vanuit de VS over inflatie, en winst- of verliescijfers van tech bedrijven. Jammer dat de total market cap – alle munten en tokens tezamen – weer beetje onder de $1 trillion, 1000 miljard duikt, Jammer vooral dat de cryptosector in de praktijk ingedeeld wordt bij de techsector van de VS!

Maar kom, het zal in Cryptoland niet al kommer en kwel zijn, als het zo makkelijk is deze lieve som te verzamelen?! 150 Miljoen dollar werd in no time verzameld door oud werknemers van Meta (de holding die alle bedrijven van Mark Zuckerberg overkoepelt, zoals Facebook). Zij gaan een ´new crypto venture´ ondernemen en meer bepaald: “We are developing upgradable, cutting-edge blockchain innovations that will dramatically improve the web3 experience for developers, brands and users.” Aptos Labs werd pas een jaar geleden opgericht en kent indrukwekkende investeerders: ´FTX Ventures and Jump Crypto led the Aptos funding round, which also included Andreessen Horowitz, Apollo, Franklin Templeton, Griffin Gaming Partners and Circle Ventures´.

Geen enkel ander (blockchain)bedrijf stond Ripple Labs bij toen het door de SEC aangeklaagd werd in december 2020, en nog steeds niet. Nochtans voert Ripple hier de strijd voor heel de sector. Wanneer niemand Grijpgrage Gary (Gensler van de SEC) stopt, gaat die voor alle cryptomunten en tokens, en dat zijn er 20.000+! Toen Ripple aangeklaagd werd, schrapten de meeste cryptobeurzen de notering van XRP. Waaronder de grootste cryptomakelaar van de VS, Coinbase. Begrijpelijk ergens, want iedereen had schrik van de boeman die SEC heet!

Nu wordt ook datzelfde Coinbase beschuldigd door de Securities and Exchange Commission, van …

(wordt vervolgd via www.cryptonieuwsbrief.nl

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitter3
Trending