De toonaangevende AI crypto en provider van Web3 infrastructuur ChainGPT heeft onlangs furore gemaakt door samen te werken met het smart contractplatform TRON (TRX). Deze stap is indicatief voor het doel van Tron om te profiteren van de groeiende belangstelling voor AI crypto projecten, waardoor ChainGPT zijn community en de door AI ondersteunde infrastructuur naar TRX kan brengen.

Het opkomende verhaal van AI crypto heeft aanleiding gegeven tot projecten zoals het platform voor trading signals van AltSignals (ASI). Momenteel heeft de crypto ICO al een duizelingwekkend bedrag van $1,5m opgehaald. Welk token zal het meest profiteren van de toenemende belangstelling voor AI crypto nu 2023 ten einde loopt? AltSignals of TRON? Lees verder en ontdek het.

Wat is AltSignals (ASI)?

AltSignals is geen onbekende in de wereld van trading signals. AltSignals, opgericht in 2017, heeft meer dan 50.000 gebruikers voorzien van signalen met de meest onberispelijke precisie. Het platform, aangedreven door de gepatenteerde AltAlgo™ indicator, beschikt over een indrukwekkend winstpercentage van 67% met een reeks van meer dan 3.500 signalen. In 2023 genereerden de prestaties van AltSignals op Binance Futures een winst van meer dan 2000% over een periode van enkele maanden.

Het succes van AltSignals is de belangrijkste drijfveer achter de lancering van de crypto ICO. De ASI token presale van het platform is in lijn met het doel van AltSignals om het aanbod een boost te geven met de lancering van ActualizeAI – de door AI aangedreven opvolger van AltAlgo™. Met de lancering van ActualizeAI positioneert AltSignals zichzelf op het kruispunt van AI, crypto en markttrends – en het ASI token is de basis waarop het zal worden gebouwd. ActualizeAI tilt AltAlgo™ met name naar een geheel nieuw niveau door een kunstmatige intelligentie laag op te nemen die alle signalen opneemt en integreert in een robuust pakket AI tools. ActualizeAI maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking en machinaal leren om superieure resultaten voor investeerders te leveren.

Houders van ASI tokens zullen worden beloond met gelaagde prikkels die beschikbaar zijn voor beleggers die 10.000 tokens of meer bezitten. Houders van 50.000 ASI tokens en meer krijgen bijvoorbeeld toegang tot de Members Club van AltSignals. Dit omvat levenslange toegang tot het volledige ActualizeAI productpakket, presale mogelijkheden voor token projecten op de witte lijst, alle AltSignals scripts en toegang tot backtesting, samen met vele andere voordelen. Beleggers die tijdens de ASI presale investeren krijgen toegang tot dit hoogste niveau met een investering van $750.

Ondertussen krijgen investeerders met 10.000 ASI tokens toegang tot het instapniveau. Dit niveau geeft investeerders volledige toegang tot AltScalpPRO, de scalpeerindicator van AltSignals, beperkte signalen van ActualizeAI, en geeft hen een gratis proefperiode van 10 dagen voor AltAlgo™, het premium indicatorproduct. Dit niveau is beschikbaar voor $150. Ten slotte krijgen beleggers die ten minste 25.000 ASI tokens (ongeveer $375) kopen toegang tot alle instapfuncties, naast presale mogelijkheden op de witte lijst, beperkte toegang tot autotrading en toekomstige kortingen op AI trading producten.

Wat is TRON (TRX)?

TRON is het toonaangevende blockchain netwerk op het gebied van on-chain stablecoin holdings, reserves en unieke wallet adressen en rekent zichzelf tot de baanbrekende smart contractplatforms die vóór 2018 zijn gelanceerd. Sindsdien heeft TRON zich onderscheiden als een breed geaccepteerde, krachtige, en gedistribueerd grootboeknetwerk met lage latentie en een gerenommeerde industriegigant in de ruimte.

De samenwerking van TRON met ChainGPT is een stap in de richting van de toekomst. Het partnerschap zal, naast het creëren van een nieuwe pijplijn van opwindende nieuwe producten en integraties op de blockchain, een nieuwe golf van speculaties veroorzaken over een prijsverhoging voor TRX tokens in de toekomst. Dit partnerschap geeft de draai van de crypto industrie richting kunstmatige intelligentie aan, waardoor AI crypto projecten zoals AltSignals in de schijnwerpers komen te staan.

AltSignals (ASI) versus TRON (TRX): AI crypto investeringen vergelijken

Hoewel zowel ASI als TRX goede vooruitzichten hebben voor 2024, staat AltSignals bekend als de sterkste optie om in te investeren als het gaat om het potentieel om parabolische winsten te creëren. AltSignals bevindt zich momenteel pas in de presale fase en biedt een groter potentieel om in waarde omhoog te schieten, dankzij de lage marktkapitalisatie en betaalbare symbolische prijzen.

Hoewel houders van TRX mogelijk optimistisch zijn na het ChainGPT partnerschap, zal de enorme marktkapitalisatie van het token miljarden dollars aan vers kapitaal vereisen om de potentiële winsten van ASI te benaderen. AltSignals lijkt daarom, als we 2024 ingaan, een betere mogelijkheid om in te investeren, omdat het een groter potentieel heeft dan TRX.

De lancering van het ASI token zal een van de populairste AI crypto projecten worden en is momenteel een van de premium ICO’s om in te investeren voorafgaand aan de bullmarkt – met aanzienlijk grotere groeivooruitzichten en een hoger prijsplafond dan gevestigde crypto’s zoals TRON.

AltSignals (ASI): Prijsvoorspelling voor 2024-2025

Momenteel bevindt de ASI token presale zich in fase 2, waarbij elk individueel token wordt geprijsd op $0,01875. Crypto experts beschouwen ASI als enorm ondergewaardeerd gezien de talloze voordelen die het platform van ActualizeAI biedt.

De presale, die zal eindigen met een prijs van $0,02274 op 29 december, zou tegen eind 2024 een hoogte van $0,25 kunnen bereiken. De stijging zal worden aangedreven door de vraag naar AI crypto oplossingen in de komende jaren, evenals door de bullish markt omstandigheden die worden aangewakkerd door de volgende Bitcoin halving.

Crypto experts doen bullish schattingen voor eind 2024 en 2025, waarbij ze schatten dat het token een waarde van $0,50 kan bereiken. Hierdoor zou het platform zich vestigen als een toonaangevende aanbieder van AI trading signals en zal het worden genoteerd op grote mondiale exchanges zoals Binance en Bybit, om nog maar te zwijgen van crypto aggregators zoals Coingecko en Coinmarketcap. Dan tellen we nog niet eens de potentiële winst mee waar beleggers van kunnen profiteren door gebruik te maken van de geavanceerde handelsinzichten van ActualizeAI, mogelijk gemaakt door AI.

TRON (TRX): Prijsvoorspelling voor 2024-2025

Ondertussen heeft TRX de komende jaren een meer conservatieve prijsvoorspelling vanwege de grotere marktkapitalisatie. Ongetwijfeld kan TRX enige bullish actie zien van zijn onderneming in AI.

Crypto experts voorspellen echter dat TRON in 2024 rond de $0,20 zal handelen en in 2025 zal pieken op $0,30. Deze winsten zijn zeker niet onbelangrijk – maar bieden niet zo veel kansen vergeleken met het potentieel dat AltSignals en het ASI token kunnen bieden binnen hetzelfde tijdsbestek.

Tot slot

Bij het evalueren van deze twee vooruitzichten wordt het duidelijk wat de beste keuze is als je wil investeren in crypto. Terwijl gevestigde crypto’s zoals TRX en hun ambitieuze draai naar AI hen tot een solide gok maken, hebben mogelijkheden om te investeren in crypto zoals AltSignals veel meer te winnen bij de opkomende AI trend. Dat maakt ASI een betere investering dan TRX wat de potentiële winst betreft. Het beste van alles is dat AltSignals zich nog maar in de presale fase bevindt, waardoor op groei gerichte investeerders kunnen investeren in de vroegste stadia van een AI crypto die alle kenmerken heeft van een toekomstige marktleider.

Er is geen twijfel over mogelijk: AltSignals is de superieure keuze als beste optie om te investeren in crypto, vooruitlopend op de groeiende belangstelling voor AI. Beleggers die hun portefeuilles willen diversifiëren en blootstelling willen verwerven aan de lucratieve sector van de kunstmatige intelligentie, zouden de presale van AltSignals niet willen missen voordat deze uitverkocht is.

Bezoek de officiële website van AltSignals om AltSignals (ASI) te kopen.

Deel dit artikel met je vrienden...

Trending