(uit de Cryptonieuwsbrief, nu al naar 5000+ Nederlanders en Belgen. Naar u ook? www.cryptonieuwsbrief.nl)   

´Olieboycot komt in beeld bij nieuwe Europese sancties. De druk groeit op de Duitse regering om na de gruwelijke taferelen in het Oekraïense Boetsja in te stemmen met energiesancties tegen Rusland, in een vijfde sanctiepakket. Een olieboycot maakt meer kans dan een gasboycot´.  

Ja deze vreselijke oorlog is nog lang niet voorbij zo te zien, wat het allemaal nog erger maakt. Met spanningen die oplopen en wie weet waar dit gaat eindigen? Wanneer je Poet een oorlogsmisdadiger noemt zoals president Joe, en hem wilt proberen te berechten voor het Internationaal Gerechtshof… Moeilijk om straks weer zaken te doen met Rusland, nietwaar? Of het moest zijn dat Poet op een gegeven moment zijn binnenlandse steun en macht verliest en een ander baantje moet zoeken. Om tot een ´vreedzame´ (?) oplossing te komen tussen Rusland en Oekraïne wordt ´t almaar moeilijker. Ondertussen doet het Westen z´n best om asap de afhankelijkheid van de Grote Beer te verminderen, van Ruslands energietoevoer af te kicken. ´t Is dat ome Joost wegens gezondheidsproblemen heel moeilijk tegen koude kan, dus dat zal nog geen sinecure worden. Een luxeprobleem dan, toch, met miljoenen burgers, mannen, vrouwen en kinderen die lijden, en soldaten die hun leven wagen. De ene voor geld en als beroep, de andere uit liefde voor hun land. 

Maar er komt nog meer om de hoek kijken dat onze manier van leven drastisch gaat beïnvloeden: ´Huidig klimaatbeleid schiet tekort om onder anderhalve graad opwarming te blijven, constateert het VN-klimaatpanel in een nieuw rapport. De mens moet z’n uitstoot van broeikasgassen onmiddellijk en vergaand beperken, wil hij de opwarming van de aarde nog kunnen beperken tot 1,5 graad Celsius. Maar tot nog toe neemt die uitstoot alleen maar verder toe. Het huidige beleid om de uitstoot terug te dringen is volstrekt onvoldoende´. Het zijn allemaal weer extra kosten, die de levensduurte vast niet zullen doen afnemen. 

We halen het bovenstaande aan voor zover het de wereld van digitale munten en blockchain technologie aangaat, en dat zien wij zo: nog meer beleggers kunnen zich tot cryptocurrencies gaan wenden net vanwege de torenhoge inflatie, lees: fiatgeld-ontwaarding. We kunnen ons ook niet voorstellen dat ze eeuwig bij aandelen, obligaties of vastgoed zullen blijven. 

Dat is ook wat Pantera Capital verwacht. Een exodus uit traditionele beleggingen en richting crypto/blockchain. Pantera is een durfkapitaalfonds, fondsbeheerder in de crypto/blockchain space en dit al heel vroeg: sinds 2013. Dus die hebben al heel wat digitale watertjes doorzwommen. Hun maandelijkse – gratis – Blockchain Letter moet u gewoon lezen eigenlijk. U kunt hem hier aanvragen…met onderaan een link ´Subscribe.´

Uit die van vandaag, dinsdag 5 april 2022: (…)

(wordt vervolgd via www.cryptonieuwsbrief.nl)

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitch
Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.