(stukje uit de dagelijkse Cryptonieuwsbrief, read it! www.cryptonieuwsbrief.nl)

Jawel, op vrijdag 21 januari jl. kocht president Nayib Bukele 410 BTC bij voor ´only 15 million dollars´. Bitcoin stond op dat moment rond $36.585. Hoewel de stash, voorraad van El Salvador ´under water´ staat, dat is: op verlies. Bijkopend in de daling, in elke correctie groot en klein. Zo kennen we hem, een van de grootste en belangrijkste voorvechters van bitcoin. Maar zijn populariteit zal toch pas opnieuw stijgen met de koers van BTC; op moment van schrijven is dat nog altijd maar rond $33.715. Ach, staatshoofden hebben in de lange monetaire geschiedenis van fiatmunten al aan oneindig minder nutte zaken belastinggeld gespendeerd, nietwaar…   

FF schrikken zeker, na afgelopen vrijdag nog, de zoveelste crash van de cryptomarkt? Enig licht herstel – en laat ons hopen dat het duurzaam zal blijken, fingers crossed – zette pas gisteravond in, zondag 23 januari jl. na 21:00.

We moesten eerder wel al de abonnees van onze eigen (betalende) cryptoservice beetje geruststellen, die ik samen met twee specialisten bestier, en dat deden we de dag tevoren, zaterdag 22 januari. Dit is wat we hen schreven, om 14:00 om precies te zijn, en in the heat of the moment:  

Beste Cryptobelegger, beste Abonnee,

(…)

 

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitter3
Trending