(ABM-Crypto) FTX Trading heeft ruim 420 miljoen dollar opgehaald met een Series B-1 investeringsronde, wat de waardering van de cryptobroker op 25 miljard dollar brengt. 

Er namen maar liefst 69 beleggers deel aan de investeringsronde, waaronder Temasek, Sequoia Capital, Tigel Global en fondsen beheerd door BlackRock.

De nieuwe kapitaalronde volgt slechts drie maanden na de vorige.

Oprichter Sam Bankman-Fried zei in een toelichting dat FTX in de laatste investeringsronde kon voortbouwen op de progressie die de afgelopen maanden is geboekt en dat het investeerders wist aan te trekken die willen bijdragen aan het positioneren van FTX als meest transparante en cryptobeurs die aan de regels voldoet.

Sinds de vorige investeringsronde van 1 miljard dollar in juli 2021 groeide het klantenbestand van FTX met liefst 48 procent. En het gemiddelde handelsvolume steeg met zelfs met 75 procent naar 14 miljard dollar per dag. Ook wist FTX verschillende goedkeuringen en licenties van toezichthouders te verkrijgen, waaronder die van de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission.

FTX werd pas twee jaar geleden opgericht.

Door: ABM Crypto News
Onderdeel van ABM Financial News

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitch
Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.