Ether (ETH), het native token van Ethereum, zal waarschijnlijk op korte termijn zijn eigen record bereiken. ETH is namelijk boven $ 4000, een cruciaal weerstandsniveau, doorgebroken.

Ethereum nadert nieuw record, stijgt voorbij $ 4000

Op 20 oktober steeg de ETH-prijs met meer dan 5% en voor het eerst sinds mei 2021 naderde ETH $ 4100 op de Coinbase-beurs. In het kielzog van Bitcoin (BTC) die boven $ 65.000 brak voor koersvorming, verscheen voornamelijk de aanloop van ETH boven $ 4000. De 30-daagse correlatie tussen Bitcoin en Ether kwam uit op 0,81, volgens gegevens van Crypto Watch. Tussen de twee activa wordt hiermee een lineaire positieve correlatie van 81% getoond.

Het vermogen van Bitcoin voor koersvorming, als gevolg hiervan, opent vergelijkbare vooruitzichten voor Ether. Deze handelt nog steeds een paar honderd dollar onder zijn huidige recordhoogte van $ 4.385. Volgens Rekt Capital, een onafhankelijke marktanalist, gaat ETH naar nieuwe ATH’s, als BTC nieuwe all-time highs zou bereiken.

Hij voegde eraan toe dat als $ 4000 ondersteuning wordt, ETH naar $ 4400 zal stijgen voor een doorbraak naar nieuwe All-Time Highs.

Oplopende driehoek opstelling voor de ETH-prijs

Vergeleken met het rendement van 130% van Bitcoin in dezelfde periode, verhoogde de nieuwste pomp van ETH zijn winst tot nu toe met bijna 450%. De mogelijkheid dat Ether in de komende sessies betere winsten boekt dan Bitcoin, wordt hiermee ook verhoogd. Zo worden niveaus bereikt die veel hoger zijn dan het doel van $ 4400 van Rekt Capital.

De ETH-prijs brak boven de bovenste trendlijn van de Triangle op woensdag. De opwaartse beweging ging toch gepaard met een lager handelsvolume, waardoor ETH de trendlijn opnieuw zou kunnen testen als ondersteuning, op korte termijn. ETH laat nu een Ascending Triangle-structuur zien met een opwaarts doel van $ 6.500.

Deel dit artikel met je vrienden...

2 gedachten over “Doordat de ETH-prijs $ 4K herneemt, nadert Ethereum zijn eigen hoogste punt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending

Staak nu je crypto en ontvang tot wel 12% aan rente! 

Lees er meer over bij de volgende aanbieders:

Wil jij investeren in Ethereum, Bitcoin of een andere crypto? Dan raden wij jou onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo aan.