(ABM-Crypto) Coinbase heeft plannen aangekondigd voor de lancering van een marktplaats voor zogeheten Non-Fungible Tokens.

Daarmee vergroot Coinbase zijn dienstverlening en zal het gaan concurreren met OpenSea.

De nieuwe marktplaats zal het mogelijk maken om NFT’s te minen, verkopen en te verhandelen. De marktplaats zal gebaseerd zijn op Ethereum.

Er zouden al 1,5 miljoen mensen hebben ingeschreven op de wachtlijst, waarmee de 400.000 gebruikers van OpenSea ruim worden overtroffen.

Vorige maand zag Coinbase onder druk van de toezichthouder nog af van een digitaal leenproduct.

Coinbase zei dat het een “moeilijke beslissing” was om de plannen in de ijskast te zetten. “We blijven onze pogingen doorzetten om meer duidelijkheid te krijgen over de regelgeving voor de crypto-industrie”.

Coinbase kondigde het Lend-product in juni aan. Klanten zouden dan een zogenoemde stablecoin kunnen kopen om daar een jaarlijkse rente van 4 procent over te krijgen. De cryptobroker opende een wachtlijst, waar naar eigen zeggen “honderdduizenden” geïnteresseerden op stonden.  

Door: ABM Crypto News
Onderdeel van ABM Financial News

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
pexels-rdne-8370746

0 gedachten over “Coinbase verbreedt dienstverlening”