Deze afbeelding, foto, met dank aan het superbe Pixabay.com, is een allusie op de plaats, positie van bitcoin op het schaakbord van de wereldpolitiek. Dat heeft u vast al begrepen. Maar is dat dan als eenvoudige pion, of net het meest waardevolle schaakstuk, namelijk de koning

FF niet goed wetend wat het belangrijkst is, zie de titel van deze laatste Cryptonieuwsbrief van de week… Dan toch maar BTC dat als tweede munt gebruikt gaat worden, officieel geld wordt, net als in El Salvador, en dit in de Zwitserse stad Lugano! Dit is de grootste stad van het Italiaanssprekende kanton Ticino in Zuid-Zwitserland. Verder is het de hoofdplaats van het district Lugano. 

´Bitcoin, Tether, and LVGA will become official currencies in The City of Lugano. The Swiss city is partnering with Tether to make Lugano a blockchain hub in an initiative dubbed “Lugano’s Plan B.” Lugano will use Lightning Network for Bitcoin payments and explore clean mining´.

Dát kan tellen, me dunkt?! LVGA is dan het eigen token van de stad dat al eerder dienst deed als stablecoin, als 1/100ste van de Zwitserse frank.    

Maar de volgende uitspraak is ook niet mis, want ze komt van een kandidate voor de Amerikaanse senaatverkiezing van november 2022. Verder nog een bezige bij zo te zien, deze ´Carla Sands, a proactive business woman, politician, actress, chiropractor and so on, endless are her careers so far, puts out a tweet in favor of BTC.  

America should be the #Bitcoin capital of the world, we should incentivize miners around the globe to come to the United States.

— Carla Sands (@CarlaHSands) March 3, 2022´

Weer iemand met brains, een slimme dame dus die de belangrijkheid van de technologie herkent, erkent, en dit ook wilt uitdragen. Niet alle stemmen luiden zo eensgezind anders hoor, binnen de Verenigde Staten; die in dit opzicht al beter de Onverenigde Staten heten. Maar mijn 2 Satoshi´s opinion luidt: crypto zal overwinnen.

 

We kunnen niet anders dan opnieuw de vreselijke, tragische, intrieste oorlog in Oekraïne belichten, in zoverre dit raakvlakken heeft met, en van invloed is op de crypto/blockchain wereld. (…)

Lees verder via www.cryptonieuwsbrief.nl – 5000+ Nederlanders en Belgen gingen u reeds voor…!

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitter3