(uit Cryptonieuwsbrief.nl, elke dag gratis het belangrijkste crypto/blockchain nieuws in uw mailbox, check it out!)

Makkelijk en snel 200+ cryptocurrencies kopen met Ideal? Maak nu een gratis account aan bij Coinmerce en krijg je eerste € 10,- cadeau!  
 

Beste Cryptonieuwsbrief.nl lezer,U Leest Het Eerst

MicroStrategy, het IT-bedrijf opgericht en gecontroleerd door Michael Saylor, koopt nog eens 2.500 bitcoins bij. De Zeiler bezit nu in totaal 132.500 BTC, met een beurswaarde van zo´n $2,2 miljard. Aan een gemiddelde aankoopkoers van $30.397 spendeerde hij reeds $4 miljard.

Een advocaat van de duivel zou ook kunnen zeggen: wat een slechte cryptobelegger! Toch? Niet om pluimen op de eigen hoed te steken, beetje wel natuurlijk maar dan deed ene ome Joost het net ietsjes beter. Pas op, ie-zou dolgraag ruilen van portemonnee met de Amerikaanse miljardair hoor, maar wat the art of crypto investing betreft…liever niet. Ome haalde tezamen met twee andere experten – wel met GROTE ups en downs – gemiddeld 68 procent winst per jaarDon’t try this at home, zeker niet when you´re Home Alone hihi, maar wie geïnteresseerd is contacteert ons op [email protected]

Michaels strategy is blijven bijkopen om die gemiddelde koers naar beneden te krijgen. Dat heet dollar-cost averaging. Want aan de huidige bitcoin koers van $16.600 staat hij flink onder water. Gelukkig is zijn geloof in een Heerlijke Nieuwe toekomst voor de grootste digitale munt sterk genoeg (en lijkt zijn portefeuille ook nog lang niet leeg!) 

Bedenken we wel dat een verlies op je scherm pas écht verlies wordt wanneer je verkoopt. Het gaat er ook wel om hoe ´tijdelijk´ dat verlies is, hoe lang je d´r tegen bestand bent gevoelsmatig. Het is tevens bezit, waarde, geld waar je heel die tijd niet bij kunt. Dat voorlopig ook niets opbrengt. Het slaapt, en het is wachten tot het wakker wordt…!

Ook: jij kunt dat niet bewerkstelligen, bespoedigen maar alleen ´anderen´ kunnen dit, eventueel dan nog. De andere cryptobeleggers. Beleggen in eender wat is ook je bezit ´overgeven´ aan de markt. ´t Is durven want voor het merendeel ´uit je handen´. Daar moet je mee kunnen leven of anders blijf je beter weg uit Beleggingsland. Beleggen is niet voor watjes, en cryptobeleggen al helemaal niet voor de zwakkeren-van-hart!

MicroStrategy is eigenlijk een Amerikaanse beursgenoteerde leverancier van software, IT oplossingen. Zoveel als het bedrijf aan bitcoin bezit en met Michael aan het stuur, zou ´t al beter SaylorStrategy heten! Nou ja, CEO Saylor meldt dat er in de toepassingen gebruik zal gemaakt worden van het Lightening Network. (Het Lightning Netwerk is een ´laag 2´ – layer 2 – betalingsprotocol bovenop een blockchain-gebaseerde cryptovaluta, in dit geval dus bitcoin. Het is bedoeld om snellere transacties tussen partijen mogelijk te maken en wordt gezien als een oplossing voor het schaalbaarheid probleem van bitcoin.)

 

CZ, Changpeng Zhao als stichter en CEO van ´s werelds grootste cryptobeurs Binancedeelt zijn gedachten, ideeën en voorspellingen met ons. Over 2022 en natuurlijk 2023. (De beste voorspellingen zijn die over het verleden he he…) 

OJ, Ome Joost als stichter en hoofdredacteur van de Cryptonieuwsbrief: historisch gezien zal volgend jaar een goed jaar voor digitale munten worden. Maar de geschiedenis is beetje door elkaar geschud; beetje veel zelfs. We hebben dit jaar als cryptobeleggers onwaarschijnlijk veel digitale dreunen en uppercuts geïncasseerd, zodat we eigenlijk murw zijn. Het vertrouwen is ver te zoeken en dat is geen wonder! Wel weten we uit ervaring dat stierenmarkten altijd ontstaan uit diep-donker-zwaar pessimisme. Hoogste tijd dan, zou je zeggen?! 

CZ schrijft op het officiële blog van Binance onder de titel “A Letter From Our CEO: 2022, the Year of Resilience”. Veerkracht dus, weerstand. Hij blijft optimistisch en dat is ook de aard van de ware ondernemer. Waar ik en misschien u moeilijkheden, problemen zien, kijkt de ondernemer uit naar oplossingen en opportuniteiten, en heeft het dan over ´uitdagende tijden´

´Brands are entering into the metaverse, NFT, blockchain, and crypto space. He sees demand for these and related fields rising in 2023 as the crypto market, stock markets, and global economy recovers´. De ondernemer pur sang die CZ is, blijft ook niet moedeloos bij de pakken zitten, treuren (93 procent minder rijk geworden in 2022) maar …

(wordt vervolgd via www.cryptonieuwsbrief.nl)    

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitch
Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.