(uit Cryptonieuwsbrief.nl, elke dag gratis het belangrijkste crypto/blockchain nieuws in uw mailbox, check it out!)  

Makkelijk en  snel 200+ cryptocurrencies kopen met Ideal? Maak nu een gratis account aan bij Coinmerce en krijg je eerste € 10,- cadeau!


Beste Cryptonieuwsbrief.nl lezer,

 


115 Miljoen Indiërs bezitten crypto! 56 Procent ´believe bitcoin and crypto are the future of finance´! 

Ergens heb ikzelf nog geschreven dat wie de jeugd méé heeft, ook de toekomst bezit. Dit was in de context van een stukje over het tweede dichtstbevolkte land ter wereld; India dus, na China. En de jeugd van India – ook niet alléén de jeugd – loves crypto!

“Into The Cryptoverse”

Onder die titel vond een marktonderzoek plaats vanwege KuCoin, een prominente internationale, gecentraliseerde cryptobeurs met hoofdkantoor op de Seychellen. Zij komt tot genoemde, wel heel indrukwekkende conclusies. Het blijft een steekproef, maar dat is nu eenmaal de werkwijze waarop álle onderzoeken gebeuren, statistische gegevens verzameld worden. Zo kun je moeilijk álle  1.417.284.809 Indiërs gaan bevragen (!) KuCoin is opgericht in 2017 en heeft meer dan 20 miljoen gebruikers wereldwijd. Het platform is beschikbaar in 190 landen dus inderdaad zowat de hele wereld. Je mag dan ook veronderstellen dat KuCoin voeling heeft met wat in de (crypto)markt leeft. 

´In addition, Indian investors are growing younger as 39% of those surveyed were aged 18 to 30, which represented a 7% increase in that age group from the previous quarter´. De resultaten zijn des te opvallender omdat de regering van het land al een jaar of wat koud en warm tegelijk blaast. Zo benoemde ik het bestuur nog als ´de grootste twijfelaars ter wereld´Zullen we (voluit gaan met regelgeving, acceptatie van de digitale realiteit, dat wat leeft onder de bevolking)… Of toch maar niet. Het is dus in deze meest onzekere wettelijke constellatie dat alvast 115 miljoen Indiërs zeggen: bekijk het maar, wij beleggen alvast in crypto!

Een andere survey, bevraging van de bevolking, vond vorige maand plaats in de Verenigde Staten. 16 Procent van de Amerikanen (ondervraagden, resultaten die dan geëxtrapoleerd worden naar de hele natie) ´say they have invested in, traded or used a cryptocurrency´Opnieuw dus weer een indrukwekkend aantal, want er leven 330 miljoen mensen in de VS. Van de cryptobeleggers vindt 15 procent dat z´n  investeringen het beter gedaan hebben dan beoogd. Voor 31 Procent deden ze ongeveer wat hij/zij ervan verwacht had. 46 Procent is dan ontevreden omdat voor hen het cryptobeleggen helemaal niet rendeerde. 

Een derde en laatste marktonderzoek is wel heel interessant en het werd ook onder de Amerikaanse bevolking gehouden. Online educational platform Study.com voerde deze uit en wat blijkt? Ouders die zelf kennis hebben van crypto en blockchain en/of werkzaam zijn in deze business, en ook universitairen, college graduatesgeven dit door aan hun kids in de opvoeding en scholing! Mooi toch? Kwestie van het goede voorbeeld geven! 

Eén van de vragen die gesteld werd ging over onderwijs. Wat vinden de respondenten dat op school geleerd moet worden: … 

(wordt vervolgd via www.cryptonieuwsbrief.nl)   

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
TIKTOK
Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.