(uit Cryptonieuwsbrief.nl, elke dag gratis het belangrijkste crypto/blockchain nieuws in uw mailbox, check it out!)    

De cryptocurrency exchange met de hoogste stakingrates in Nederland? Meld je aan bij Coinmerce. Nu tijdelijk €10 gratis in bitcoin bij aanmelden bij Coinmerce!


Beste Cryptonieuwsbrief.nl lezer,


…ja nu moeten we de zin begonnen in de titel wel eerst afmaken, nietwaar? Dat kan, met één enkele ándere titel. En die spreekt voor zich, vertelt het hele verhaal in 9 woorden.

´1 Million Chinese Customers Unable to Access Bank Deposits´

Dáárom dus. MIJN bank is 24/7/365 open en ik ben m´n eigen bankier. En u…?

To whom it may concernList of bank runs

 

Na deze korte maar belangrijke inleiding: staat uw muts of pet goed vandaag, laatste dag van de werkweek en een – hopelijk voor u – vrij weekend voor de spreekwoordelijke boeg? Het petje met een grote B van uweetwel, op het hoofd van Bill Miller in ieder geval wel. (En ´t is niet de B van z´n voornaam…) Kijk maar ´ns, ook naar wat mister Miller, icoon in de investeringswereld, op Twitter eraan toevoegt: 

´Billionaire Bill Miller: “#Bitcoin is the only economic entity in the world where the supply is unaffected by the demand.”´… (wordt vervolgd via www.cryptonieuwsbrief.nl)  

 

Deel dit artikel met je vrienden...

Related Articles

spelencrypto
Trending

Staak nu je crypto en ontvang tot wel 12% aan rente! 

Lees er meer over bij de volgende aanbieders:

Wil jij investeren in Ethereum, Bitcoin of een andere crypto? Dan raden wij jou onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo aan.