(uit Cryptonieuwsbrief.nl, elke dag gratis het belangrijkste crypto/blockchain nieuws in uw mailbox, check it out!)

Makkelijk en snel 200+ cryptocurrencies kopen met Ideal? Maak nu een gratis account aan bij Coinmerce en krijg je eerste € 10,- cadeau!


Beste Cryptonieuwsbrief.nl lezer,

 

Iets klopt niet in deze zin: ´Inflatie doet de prijs van álles stijgen, maar de koers van BTC dalen´. ´t Klopt niet, ´t zit niet goed, ´t is onlogisch, want bitcoin is deflatoir; er komen er net minder van op de markt, elke vier jaar… En toch is dit de realiteit. Voor de meerderheid-der-cryptobeleggers, waarvan ik geen hoge hoed op heb hoor. Wanneer die zo reageert? BTC zou net moeten stijgen in koers, als het werkelijk die non-correlated asset is/wordt die ´t zou moeten zijn toch. Bitcoin zou de tegenhanger, het tegengewicht, de anti-inflatie waarde horen zijn, nietwaar? 

Dus dat inflatie rapport uit de States gisteren – niet zo best hé, en zeker niet wat de directe gevolgen waren voor de markten. Twitter:

´TradingView@tradingview

The S&P 500, Gold, Bitcoin and EURUSD after the CPI Print´:

 

´Scorching inflation report, done deal for Fed to go 75bp in Sept and probably also in November, dollar surges, bitcoin plunges´

Van $22.600 ging het voor BTC in luttele uren gisteren in de late middag naar $20.200. Oeps! Het mag duidelijk zijn dat deze markt – álle financiële markten – geen verhoging van het Amerikaanse inflatiecijfer verwacht hadden…

…maar kom, we zullen er als cryptobeleggers mee moeten leren leven, dat er meer en grote renteverhogingen aankomen. Die van de VS zien we niet graag komen; die van de EU des te grager natuurlijk. Want die doen de dollarkoers dalen. Maar …tja. Zoals een vroegere buurvrouw altijd zei ´It is what it is´. Zoiets kan je ook nooit tegenspreken. dus dat gaan we ook niet doen. 

!!

Wat we wel gaan doen is u fan-tas-tisch goed nieuws brengen. In de aard van, zoals we onlangs deden – berichten over de grootste geldbeheerder ter wereld, BlackRock, die andere institutionelen de weg naar bitcoin wijst. Want dit speelt zich ook in de VS af en zal misschien wel een soortgelijke invloed op BTC et al. gaan uitoefenen, op de wat langere termijn! Wat is nu ´t geval:

(wordt vervolgd via www.cryptonieuwsbrief.nl)     

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
TIKTOK
Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.