Terwijl investeerders navigeren op het spannende kruispunt van kunstmatige intelligentie en crypto, trekken twee opvallende projecten, AltSignals en Fetch.ai, de aandacht van de markt als leidende kanshebbers in deze nieuwe wereld van AI crypto.

Beide platforms maken gebruik van AI om innovatieve oplossingen in de blockchain ruimte te bieden, maar ze doen dit op zeer verschillende manieren. Analisten vergelijken nu deze twee baanbrekende AI crypto’s en onderzoeken hun unieke kenmerken en potentieel als investering. Dit helpt investeerders beslissen welke de beste keuze is voor portefeuilles die in 2024 het grootste rendement willen behalen.

Wat is AltSignals?

AltSignals vertegenwoordigt het toppunt van innovatie in de sector van de trading signals. Het project heeft zichzelf sinds 2017 gevestigd als een vertrouwde leider. Het heeft consequent hoogwaardige, betrouwbare trading signals geleverd aan een omvangrijke groep gebruikers met een ongelooflijk gemiddeld winstpercentage van 64% op duizenden kanalen. Het succes van het platform wordt grotendeels toegeschreven aan de gepatenteerde AltAlgo™ Indicator, een geavanceerde tool die een belangrijke rol heeft gespeeld bij de prestaties tot nu toe.

In een gedurfde stap om de grenzen te verleggen van de mogelijkheden op het gebied van handelsinformatie, evolueert AltSignals nu met de introductie van ActualizeAI. Dit nieuwe, door AI aangedreven platform zal een revolutie teweegbrengen in trading signals met de integratie van geavanceerde technologieën zoals machinaal leren, natuurlijke taalverwerking (NLP) en voorspellende analyses Het doel is om het succespercentage van het platform boven de 80% te brengen, waardoor de positie van AltSignals als marktleider verder wordt versterkt. ActualizeAI vertegenwoordigt een aanzienlijke sprong voorwaarts. het doel is om realtime, bruikbare inzichten te bieden die evolueren en verbeteren door voortdurend te leren en blootstelling aan marktgegevens, waardoor het zich onderscheidt in de wereld van AI crypto.

Hoe werkt AltSignals?

De operationele ruggengraat van AltSignals is de transitie van het succesvolle AltAlgo™ naar het meer geavanceerde ActualizeAI. Deze verschuiving markeert een aanzienlijke verbetering van het vermogen van het platform om markttrends te analyseren en te interpreteren. ActualizeAI maakt gebruik van een combinatie van machine learning, NLP en voorspellende analyses, waardoor het grote hoeveelheden gegevens kan verwerken en genuanceerde en meer nauwkeurige trading signals kan leveren.

De introductie van de ASI token ICO is een strategische zet om de ontwikkeling van ActualizeAI te financieren en te bevorderen. Houders van 10.000 of meer ASI tokens kunnen genieten van een verscheidenheid aan voordelen binnen het systeem, waaronder de AltScalpPRO scalping indicator, een gratis proefperiode van 10 dagen van de AltAlgo™ indicator en beperkte signalen van ActualizeAI. Wanneer handelaren 25.000 tokens of meer bezitten, krijgen ze ook beperkte toegang tot AutoTrading functies, evenals kortingen op de toekomstige AI projecten van het platform en toegang tot exclusieve presale evenementen.

Houders met 50.000 tokens of meer krijgen levenslange toegang tot ActualizeAI en het uitgebreide pakket trading signals en levenslang lidmaatschap van de AI Members Club, een toegangspoort tot de geavanceerde functies van het ecosysteem van AltSignals. Dit eersteklas investeringsniveau omvat extra voordelen zoals onbeperkte volglijsten, volledige toegang tot AutoTrading, toegang tot AltAlgo en nog veel meer.

Alle houders van ASI tokens hebben ook een stem in het bestuur van het platform, en deze democratische benadering stelt de community, die al meer dan 50.000 leden telt, in staat bij te dragen aan de richting en groei van het platform. De benoeming van Sebastian Diaconu als Head of Product, een doorgewinterde professional in de crypto- en handelssector, onderstreept de toewijding van AltSignals aan dit nieuwe hoofdstuk, en Diaconu’s regelmatige betrokkenheid bij de community via AMA’s en updates zorgt voor transparantie en bevordert een sterke verbinding tussen het platform en de gebruikers.

Tijdens een recente AMA op 8 december deelde Diaconu inzichten in de bijgewerkte product-UI en besprak hij hoe de nieuwe ActualizeAI laag zou integreren met de bestaande signaaldienst, waarmee AltSignals’ toewijding aan innovatie en gebruikersbetrokkenheid werd getoond.

ASI prijsvoorspelling: is $1 realistisch voor 2024?

Nu we 2024 ingaan, trekken de vooruitzichten voor het ASI token van AltSignals steeds meer de aandacht van de crypto community. Analisten uit de industrie zijn enthousiast over het potentieel voor ASI om de grens van $1 te bereiken. Dit sentiment wordt aangewakkerd door de solide basis en de strategische routekaart die is opgesteld door het team van AltSignals. Het optimisme wordt verder versterkt door de verwachte Bitcoin halving, een bekende katalysator voor het stimuleren van de markt voor crypto, met name ten gunste van tokens met een hoog potentieel, zoals ASI.

Het groeiende enthousiasme rond ASI is niet ongegrond. De indrukwekkende prestaties in de crypto presale fase, waarbij in slechts 9 maanden een ongelooflijk bedrag van $1,6m is opgehaald, zijn een bewijs van hoeveel mensen in de ruimte zich realiseren welk ongelooflijk potentieel het ASI token in zich heeft. Dit geldt vooral gezien het feit dat het token momenteel beschikbaar is voor de sterk gereduceerde prijs van slechts $0,01875.

Wat is Fetch.ai?

Fetch.ai is een baanbrekend blockchain platform dat is ontworpen om de kracht van kunstmatige intelligentie te benutten om dagelijkse taken en transacties te automatiseren en te stroomlijnen. De kern van Fetch.ai is het concept van decentralisatie. Het platform maakt gebruik van ‘digital twins’ – door AI aangedreven bots die gebruikers vertegenwoordigen – om taken uit te voeren, zoals het boeken van vluchten of het autonoom uitvoeren van DeFi transacties. Deze digitale tweelingen communiceren met anderen op het netwerk, leren en onderhandelen namens hun gebruikers, waardoor de gebruikerservaring op verschillende domeinen wordt vereenvoudigd en geoptimaliseerd.

FET prijsvoorspelling

Wat betreft de native crypto van Fetch.ai, FET, lijkt de toekomst veelbelovend. Het unieke voorstel om AI te gebruiken voor automatisering in blockchain heeft de aandacht van investeerders getrokken, en met de huidige prijs van ongeveer $0,57 en een marktkapitalisatie van ongeveer $500 miljoen geloven velen dat FET in 2024 een koersbeweging van 3 tot 4x zou kunnen zien – wat neerkomt op solide rendementen voor beleggers.

ASI versus FET: Wat is de betere investering voor 2024?

Het jaar 2023 was een fenomenaal jaar voor de AI industrie, die naar verwachting zal groeien van 241,8 miljard dollar naar 740 miljard dollar in 2030. Nu 2024 nadert, schittert het investeringspotentieel van AI crypto’s ASI en FET beide helder, elk in hun eigen unieke vorm. Fetch.ai’s FET biedt een innovatieve benadering van geautomatiseerde, door AI gestuurde oplossingen, benadrukt het potentieel ervan in de evoluerende blockchain ruimte en biedt de kans op bescheiden maar solide rendementen.

De echte buzz omringt echter het ASI token van AltSignals. Met zijn geavanceerde AI technologie in trading signals en de verwachte boost van de Bitcoin halving, onderscheidt ASI zich als een bijzonder aantrekkelijke optie om te investeren in crypto. Het belichaamt een samensmelting van technologie en marktvooruitzichten en positioneert het voor potentieel aanzienlijke groei in het komende jaar.

Voor investeerders die klaar zijn om te profiteren van de dynamische markt voor crypto, biedt ASI een ongeëvenaarde mix van innovatie en potentieel, waardoor het een aantrekkelijke keuze is. Nu de tijd dringt om deze kans te pakken, is dit het moment om actie te ondernemen. ASI vertegenwoordigt niet alleen een investering, maar ook een onderneming in de toekomst van AI in de handel, waarmee de weg wordt geëffend voor wat een transformerend jaar zou kunnen zijn voor ASI-houders.

Bezoek de officiële website van AltSignals om AltSignals (ASI) te kopen.

Deel dit artikel met je vrienden...

Trending