(ABM-Crypto) Square heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf zijn naam gaat veranderen in Block. Dit maakte het techbedrijf in financiële dienstverlening bekend.

“Block is een nieuwe naam, maar onze doelstelling van economische empowerment blijft hetzelfde. Het maakt niet uit hoe wij groeien of veranderen, wij zullen blijven bouwen aan hulpmiddelen voor het helpen verruimen van de toegang tot de economie”, zei CEO Jack Dorsey in een toelichting.

Onder Block vallen Square, Cash App, TIDAL, TBD54566975 en Spiral, voorheen bekend als Square Crypto.

TBD54566975 is bezig met de bouw van een open ontwikkelaarsplatform om het gemakkelijker te maken toegang te krijgen tot bitcoin- en andere blockchaintechnologieën zonder dat dit via een instantie hoeft te gaan.

Er zullen geen organisatorische veranderingen optreden. De merknamen blijven behouden. Ook blijft het tickersymbool op de NYSE onveranderd SQ.

Eerder deze week zei Dorsey op te stappen als CEO van Twitter.

Door: ABM Crypto News
Onderdeel van ABM Financial News

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitter3
Trending