(ABM-Crypto) Elon Musk is bereid een happy meal van McDonald’s op tv te eten, indien de hamburgerketen bereid is om dogecoin als betaalmiddel te accepteren. Dit blijkt uit een Tweet van de oprichter van Tesla.

Musk reageerde met zijn tweet op een bericht van McDonald’s, waarin de keten vroeg hoe het met de mensen gaat die op Twitter een account hebben over crypto.

De afgelopen weken dalen de cryptomarkten hard en dat zou volgens velen wel eens kunnen betekenen dat mensen die eerst konden leven van hun cryptowinsten nu een baantje moeten zoeken, bijvoorbeeld als hamburgerbakker bij McDonald’s.

Overigens was Musk niet de enige die op de tweet van McDonald’s reageerde. Bijvoorbeeld ook het account van cryptobeurs Binance reageerde.

Door: ABM Crypto News
Onderdeel van ABM Financial News

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitter3
Trending