Terwijl het gisteren nog al doom and gloom was, doet bitcoin er 2000 dollar bij richting de $44.000. Geen financieel advies maar misschien ligt de bodem alweer achter ons. Toen we in de afgelopen week beneden de 41.000 en zelfs heel even onder 40.000 dollar gingen. Merk je nooit wanneer je er middenin zit, wel wanneer je ff achterom kijkt. Waarmee nog niet bedoeld wordt dat de volatiliteit, beweeglijkheid der koersen achter de rug zou zijn. 

Onlangs schreef ik nog dat deze markt gezond is, en dat klopt, fundamenteel en zelfs technisch staat zij er redelijk goed voor. De enige overhang is m.i. nog hoe het de aandelenmarkten verder vergaat. Wanneer daar massaal in verkocht wordt, zal ook de cryptomarkt het geweten hebben en wel big time. Angst van aandelenbeleggers die dan overslaat op cryptobeleggers; het zou niet de eerste keer zijn…!

Bitcoin et al. stijgen weer lichtjes dag na dag, en dit terwijl de extreme fear (zie Index onderaan) wel blijft, wat ik ook als positief ervaar. 

Op 8 november 2022 vinden in de VS de mid-term elections plaats. Dan komen alle 435 zetels in het House of Representatives vrij, en 34 van de 100 zetels in de Senaat. Er wordt in de cryptogemeenschap al opgeroepen om die kandidaten die zich tegen de cryptosector hebben uitgelaten, niet te verkiezen! Twee Amerikaanse politici, een Democraat én een Republikein, verkopen nu al NFT´s, non-fungible tokens, unieke bewijzen in de blockchain die een waarde voorstellen, om hun campagne te helpen financieren. Nooit eerder gezien, nooit eerder gehoord en een heel positief tok.. pardon: teken.  

Lees verder op www.cryptonieuwsbrief.nl 

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitter3
Trending