(Uit de Cryptonieuwsbrief, 5000 lezers uit Nederland en België – join us on www.cryptonieuwsbrief.nl!)

Lange titel, lange titels vaak; maar ja, over lange-termijn-houders, wat wil je, en er valt ook zoveel te vertellen weer. Ze mogen ook nog ´ns niet misleiden, maar moeten wel de aandacht trekken, toch? Die titels dan. En deze zullen we ff ontleden, uitleggen. Want het is wáár dat de grossierders, grootgrutters van bitcoin niet van hun stuk te krijgen zijn. Ondanks – of omwille van? – de 52 procent crash van BTC van november 2021 tot januari 2022. Want sterker nog: zij kopen bij! How about that? 

Deze eerste grafiek toont voor bitcoin – de meestal richtinggevende munt aan de hele markt en dus degene die het meest bestudeerd wordt – het aantal adressen dat de munt gedurende minstens één jaar vasthoudt. Hodlt. Dit aantal is sinds 2010, toen bitcoin aan een dollar en minder stond, alleen maar toegenomen. We zien dat daar ook in detail weergegeven sinds 2017. Conclusie: het aantal lange-termijn-houders laat zich niet van de wijs brengen door welke crash dan ook. En zoals we in een recente Cryptonieuwsbrief nog visueel weergaven, waren dat er minstens 16 grote. Crashes dan, want de lange-termijn-houders zijn met iétsje méér (!)

Nou, dát zegt toch wel iets, nietwaar? Onder meer: dat wanneer je zowat elk jaar BTC hoger ziet eindigen dan het jaar ervoor…waarom zou je dan per se verkopen? Waarom leg ik hier tot in den treure de nadruk op? Financieel-advies-dat-geen-financieel-advies-is: hodlen helpt!

(…)

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitch

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.