Er is veel vraag naar digitaal land in wat al een zeer lucratieve markt is, zoals de non-fungible token (NFT) en Metaverse-verkoopcijfers van de afgelopen week hebben onthuld. De afgelopen week is er meer dan $ 300 miljoen aan NFT-verkopen geweest, blijkt uit gegevens van het industriestatistiekenplatform NonFungible.com. Bijna een kwart van dat totaal is voor digitaal land geweest in The Sandbox-metaverse. Elk van de top 10 NFT-metaverse-verkopen in de top vijf collecties waren voor in-game digitaal land in de afgelopen week.

De afgelopen week heeft de Sandbox een totaal volume van $ 70,5 miljoen verhandeld voor 4433 activa. Hiermee is het de metaverse collectie die het meeste geld binnenhaalde. Decentraland stond voor het totale verhandelde volume op de tweede plaats. Echter, de top 10 van duurste metaverse NFT-verkopen van de afgelopen week bevonden zich allemaal op de op Ethereum gebaseerde virtuele wereld. Het variëreerde van 225.000 MANA ($ 758.250) tot 50.000 MANA ($ 220.000).

De afgelopen week verhandelde Decentraland $ 6,6 miljoen in volume voor 399 activa. CryptoVoxels verhandelde de afgelopen zeven dagen intussen ongeveer $ 650.000 in volume voor 81 activa. SuperWorld ruilde $ 227.600 voor 506 activa en Somnium Space verhandelde $ 492.000 voor 40 activa. Van allemaal waren hun toptransacties ook voor virtueel land. Voor het online betalen en online bezitten van items gebruikt de metaverse, een meeslepende virtual reality-ervaring van internet, blockchain-technologie en NFT’s.

Als je een in-game aankoop doet bijvoorbeeld, dan ben je ook echt de eigenaar van het item en ben je vrij in het houden, het verhandelen of het verkopen ervan. In de week die eindigde op donderdag werd voor $ 106 miljoen aan metavers land verkocht aan meer dan 6000 handelaren, volgens DappRadar. Metaverse land is ongetwijfeld de volgende grote hit in de NFT-ruimte, gaf DappRadar toen aan via een blogpost. DappRadar verklaarde ook in zijn blogpost dat met recordverkoopcijfers en constant stijgende NFT-prijzen, virtuele werelden het nieuwe topproduct in de crypto-ruimte zijn.

Een virtueel vastgoedbeleggingsbedrijf brak in juni het record van Decentraland voor het duurste digitale stuk grond ooit verkocht, nadat het $ 913.000 had uitgegeven aan 259 percelen. Sandbox en Dentraland behielden hun plek als de twee beste collecties, op NFT-marktplaats Opensea, die de afgelopen week op het platform werden verhandeld.

Deel dit artikel met je vrienden...

Trending