Dit is de Cryptonieuwsbrief en Crypto´s ´R´Us!

Joost X.R.P. Bitcoin

[email protected]

Makkelijk en snel 200+ cryptocurrencies kopen met Ideal? Maak nu een gratis account aan bij Coinmerce en krijg je eerste € 10,- cadeau!


Beste Cryptonieuwsbrief.nl lezer,


Michael Saylor van MicroStrategy – grootste bitcoin whale als beursgenoteerde – verdedigt het negatieve 2de kwartaalcijfer, en hoe. Er valt trouwens niets te verdedigen, als je ´t zo hoort. Het bedrijf versloeg alle beleggingsklassen en zijn peers – soortgelijken – en staat er beter voor dan ooitBitcoin works, en Michael raadt het ieder bedrijf aan!

Ook al rallyt MSTR op één dag als nooit tevoren op het bericht van een nieuwe CEO…

Wat ons te wachten staat/Wat ons hopelijk niet te wachten staat

De Chinese overheid meldt de reikwijdte van de digitale yuan, CBDC verder te zullen uitbreiden. Ook werd voor de eerste keer aan een bedrijf een lening in e-yuan gegeven. China was zelfs het eerste land ter wereld dat met een digitale nationale munt startte. Eens alle 1,4 miljard Chinezen en alle bedrijven in het land deze gebruiken, zullen alle financiële transacties centraal gemonitord worden. En hoe!

In dit artikel wordt gesuggereerd dat – met opnieuw 1 miljoen burgers in de provincie Wuhan in lockdown geplaatst – dit soort acties vanwege de overheid ook een bewuste impact op de supply-chain heeft naar het Westen. Daar wil ik me niet over uitspreken, maar wel over iets heel anders. We weten dat sinds april jl. nog steeds honderdduizenden burgers onwetend zijn waar hun geld gedeponeerd bij verschillende banken gebleven is. Dan is de link met ´opstandige´ burgers bewust en onnodig (wanneer er geen COVID-besmettingsgevaar is) in lockdown zetten niet zo ver gezocht. 

Om maar te zeggen: hoe makkelijk is het om een onzichtbare ziekte te proclameren en zo burgers – als potentiële demonstranten – te verplichten in huis te blijven. Te verhinderen te reizen ook of zelfs maar op straat te komen… COVID is zo gezien een droomgeschenk recht uit de hemel, voor kwaadwillende overheden. Ik gooi ´t maar ff in de kring, op het discussieforum hoor…

Big Brother woont in China, daar kunnen we alvast zeker van zijn. En wij als westerse burgers moeten er álles aan doen opdat onze politici niet ook zoveel macht krijgen! Als een stel onzichtbare oude mannen (mannen, nooit vrouwen…) hoog boven in de ivoren toren van de Chinese communistische Partij, waartegen geen enkel beroep mogelijk is. Wat u?

Want kijk: net heeft de EU al geconcludeerd dat de CBDC, de e-euro wordt ´t dan, het ´ideale´ cross-border payments instrument is. Middel voor grensoverschrijdende betalingen. Laat ons met alle macht verhinderen dat aan die e-euro ooit aan het soort van Sociaal Krediet systeem zoals in China gekoppeld wordt. Burgers hébben die macht hoor. Wij hebben álle macht in handen! Ook al beseffen we dat meestal niet. En ook: alleen wanneer we verenigd zijn natuurlijk…

Het zou/zal het einde betekenen van het laatste restje persoonlijke vrijheid dat ons nog…euh rest!!

De strijd gaat verder/The Battle continues

Wees daarvan maar verzekerd! Een strijd is het en een strijd zal het blijven. Tussen fiat geld en digitaal geld. Tussen overheden die de macht over het creëren van geld niet zullen afstaan, zonder slag of stoot… En wakkere burgers en digitale bedrijven die – eindelijk en voor de eerste keer dan – zelf de zeggenschap over hun eigen soort geld willen. (…)

(wordt vervolgd via www.cryptonieuwsbrief.nl)   

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitch
Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.