Met copy trading kun je profiteren van de kennis van ervaren handelaren

Als het aankomt op investeren in cryptocurrencies, kan het een uitdaging zijn om te weten waar te beginnen en hoe te handelen. Bitcoin is sinds het begin van 2023 bijna 300% in waarde gestegen, maar veel nieuwe beleggers hebben deze aanzienlijke stijging misschien gemist.

Nieuwe beleggers zijn over het algemeen slecht in het timen van de markt. Dus in plaats van te kiezen in welke van de meer dan 5.000 tokens en munten je wilt investeren en dan uit te zoeken wanneer je het beste kunt verkopen of verder kunt investeren, kun je een handelaar kiezen om te kopiëren, beslissen hoeveel je wilt investeren en dan je portefeuille die van hen laten kopiëren. Je hoeft je niet meer af te vragen in welke cryptocurrencies je moet investeren, of wanneer je moet kopen en wat cruciaal is, wanneer je moet verkopen.

Dit zijn de top 5 voordelen van copy investing:

  • Leer door te kijken: Observeer doorgewinterde handelaren en maak jezelf vertrouwd met de markten zonder zelf beslissingen te nemen.
  • Bespaar tijd: Neem deel aan de markt zoals een ervaren handelaar zonder uitgebreid onderzoek of inspanning.
  • Inzichten van de community: Sluit aan bij een community van handelaren om inzichten en strategieën te delen en samen te verbeteren.
  • Eenvoudig diversifiëren: Diversifieer jouw beleggingen over verschillende markten door handelaars met verschillende strategieën te kopiëren.
  • Verdien potentieel een passief inkomen: Profiteer van een potentiële inkomstenbron met regels voor winstnemingen.

Hoe werkt copy investing?

Copy investing werkt op ongeveer dezelfde manier als andere vormen van handelen, behalve dat je niet echt activa koopt en verkoopt voor je handelsaccount en dat het geautomatiseerd is. Je kiest gewoon een handelaar met een bewezen track record en kopieert dan automatisch hun trades.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je € 1000 investeert in een Bitcoin ETF. Als de door jou gekozen handelaar 100 eenheden van deze ETF koopt tegen € 250 per stuk, dan koop jij ook 100 eenheden tegen € 250 per stuk. Als zij hun eenheden verkopen tegen € 300 per stuk, dan verkoop jij ook, maar alleen als er genoeg kopers zijn aan de andere kant van het orderboek.

Waarom beleggen met ICONOMI?

Als het op beleggen aankomt, kan een gebrek aan kennis als een belangrijke toetredingsdrempel voelen en conservatieve beleggings gewoonten veroorzaken. Volgens Investopedia’s Affluent Millennial Investing Survey uit 2022 voelt slechts 37% van de welgestelde millennials zich überhaupt goed geïnformeerd over beleggen en bijna 40% geeft aan dat beleggen “riskant” is, waarbij bijna een kwart het als “overweldigend” wordt bestempeld.

Dit is waar een handelsplatform zoals ICONOMI kan helpen. Het in Amsterdam gevestigde platform voor crypto beleggingen verbindt gebruikers met ervaren handelaren, zodat je hun portefeuilles kunt kopiëren en je belegging vertrouwen kunt opbouwen.

Je kunt bladeren tussen 200 cryptostrategieën of direct naar de meest gekopieerde strategieën springen.

[ Ontdek nu het platform ICONOMI ]

Deel dit artikel met je vrienden...

Trending