(uit Cryptonieuwsbrief.nl, elke dag gratis het belangrijkste crypto/blockchain nieuws in uw mailbox, check it out!)

Makkelijk en snel 200+ cryptocurrencies kopen met Ideal? Maak nu een gratis account aan bij Coinmerce en krijg je eerste € 10,- cadeau!


Beste Cryptonieuwsbrief.nl lezer,

Het zat er eigenlijk beetje aan te komen, deze z.n. ´relief rally´ voor bitcoin, en voor ethereum et al. Vertaling: ´opluchtingsrally´. Wat ook heel wat altcoins doet opveren. FF of voor langere tijd (?) schudden beleggers al het negatieve nieuws (of de perceptie van negativiteit) van zich af. En alsof afgesproken begint iedereen tezamen crypto´s te kopenCryptopotato.com en Newsbtc.com schreven hier gisteren trouwens al over, dat dit heel wel mogelijk was. En kijk…

Zoiets komt altijd onverwacht, al is een voorbode een langere periode van extreme fear in de markt, en een hoog aantal shorts in de markt. Zij die wedden op een verdere daling van bitcoin. Stijgt de munt dan toch plots, dan moeten zij snel-snel terugkopen, hun positie verlaten, wat de stijging dan nog voedt. Fxstreet.com: ´Bitcoin price breaks $20,000, bears hit by pain of $45.5 million liquidations´.

Crypto Faibik, pseudoniem van een crypto analist, geeft een eerste koersdoel af voor BTC van $25.000. We helpen het hopen…!

Fxstreet.com

Ondertussen haalt de totale marktkapitalisatie opnieuw de 1 trillion (1000 miljard) dollar.  

 

Het is anders een saaie dag-en-nacht geweest, de afgelopen 24 uur, met niks geen interessant of opvallend nieuws. Behalve dat het Britse pond fors gedaald is in koers tegenover de Amerikaanse dollar; de financiële markten geloven blijkbaar niet echt in de nieuwe Britse premier. We kennen de dame niet persoonlijk maar ze wordt ook wel een ´Thatcher light´ genoemd. Deze Mary Elizabeth ´Liz´ Truss als partijleider van de Conservatieve partij, mist blijkbaar nog euh… trust. Zo kennen we de Conservatieven weer: de cap of aftopping van de bonussen voor de financiële wonderboys-and-girls (meest boys helaas) van de Londense City wordt opgeheven. Kwestie van de kloof tussen arm en rijk in ´t land nog wat te vergroten. Omineus…!

(wordt vervolgd via www.cryptonieuwsbrief.nl

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitter3
Trending