(uit Cryptonieuwsbrief.nl, elke dag gratis het belangrijkste crypto/blockchain nieuws in uw mailbox, check it out!)        

Het psychologisch en technisch belangrijke niveau van $50.000 blijkt nog steeds een te hoge horde om over te wippen. Watskeburt? Wel – datskeburt! Aandelen, obligaties, goud, crypto´s – alles werd in de verkoop gezet

Hoeveel positief nieuws er ook over crypto/blockchain uitkomt; zowat elke dag dat de Cryptonieuwsbrief verschijnt…het mag niet baten wanneer een meerderheid panikeert om deze of gene reden. Alweer is dat een slechte prestatie van aandelen en FUDfear, uncertainty and doubt die overkomen van deze nochtans zeer verre buren. 

Belangrijke vraag die gesteld kan worden, en dat deden wij heel recent nog in deze Cryptonieuwsbrief: was dit hét capitulatie moment? Dat kortstondig maar hevig verkopen door iedereen die al met grote twijfels zat? Door iedereen die dat al halvelings van plan was? Want zo´n capitulatie is eigenlijk best gezond, purgerend; omdat er dan alleen nog hodlers in de markt zitten. Voor kort of langer, maar de angsthazen en schrikkonijnen (minstens 50 procent van de cryptobeleggers) zijn naar huis. Terug naar het hok waar ze eigenlijk thuishoren.

Misschien heeft een deel van hen het cryptobeleggen er zelfs aan gegeven en dan mogen we maar wat blij zijn. Toch kunnen we ervan uitgaan dat een ander deel ´gebeten´ is. Voor altijd zelfs. Zij, deze cryptobeleggers-op-verlies denken dan: ´´jammer van deze keer, maar er moét toch op een of andere manier veel te verdienen zijn met crypto – we zullen het straks nog eens proberen´´ – weet u wel?

Meten is weten

De grafiek op deze pagina toont de val van BTC op behoorlijk groot volume. Een prominent analist zegt hierover: “That smells like capitulation to me or at least some serious signals overall.” 


Het zijn niet alleen aandelen- en cryptobeleggers die zich zorgen maken echter. Ook het IMF, Internationaal Monetair Fonds kijkt de laatste tijd zeer bedrukt. Want merkt wél al het positieve (in haar ogen negatief!) dat er in de crypto/blockchain wereld gebeurt. The powers that be die aan de top van dit Fonds staan, zijn immers geen fan van al dat digitaal gedoe. En dat is nog heel eufemistisch uitgedrukt!

…(wordt vervolgd via www.cryptonieuwsbrief.nl)  

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
pexels-rdne-8370746
Trending