Dit is de Cryptonieuwsbrief en Crypto´s´R´Us! 

Joost X Bitcoin 

[email protected]    

(uit Cryptonieuwsbrief.nl, elke dag gratis het belangrijkste crypto/blockchain nieuws in uw mailbox, check it out!)   

Ondanks de storm, de berenmarkt (kort of lang), de brutale correcties en crashes die we sedert enkele dagen al meemaken in crypto, blijven er ´believers´ in de toekomst van bitcoin et al. Ja toch hoor! FF opnoemen, zo voor de vuist weg: ome Joost, da´s al één iemand. Euh – u ook misschien als lezer van de Cryptonieuwsbrief? The usual suspects eveneens zoals my man Buk, de Prez van El Salvador, en Michael Saylor van MicroStrategy, oké… Hmm.

Oh ja: en Robert Kiyosaki niet te vergeten! De miljoenen-bestseller ´Rich dad, Poor dad´zal eeuwig op zijn naam blijven staan. Van die andere schrijver, Hendrik Conscience, werd wel gezegd dat-ie zijn volk leerde lezen. De Amerikaan Kiyosaki is dan zo´n beetje degene die in z´n lange carrière z´n volk leerde met geld omgaan. Een groot voorstander van gezond geld, goud, grondstoffen en bitcoin, die ons zonet verzekert dat de grootste en oudste digitale munt uiteindelijk wél zal winnen! Oef, een geruststelling, toch? Dat geldt dan voor de langere termijn.

Maar de schade op korte termijn van de crash van de hele cryptomarkt kan wel eens dramatisch blijken. Zo houdt het Zuid-Amerikaanse Chili, dat met cryptoregeling zou komen (en misschien als derde land ter wereld BTC als geld ging erkennen?), zijn beslissingen in. On hold gezet. Afwachten maar eerst, denkt de Chileense overheid.

We zien nog zo´n licht rood knipperen op een ander continent, in Afrika. De Centraal Afrikaanse Republiek, die onlangs als tweede land ter wereld bitcoin tot geld benoemde en ging gebruiken, wordt door de eigen centrale bank publiek gevraagd die beslissing te herroepen! Not good, not good. Schrik, angst, paniek zeker ook kunnen zich zozeer en zo snel verspreiden, dat dit een complete business kan verlammen. Innovatie, acceptatie, adoptie van cryptomunten en blockchain technologie allemaal on hold zetten. Het is af te wachten wanneer en waar de cryptopaniek precies halt houdt. Wat met elke berenmarkt lang of kort altijd gebeurt. Maar met welke schade ondertussen aangericht – blijvende of transitionele…?

Elders was het echter business as usual, beslist hoor, en dat geeft een cryptomens toch weer wat moed: …

…(wordt vervolgd via www.cryptonieuwsbrief.nl)   

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitch
Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.