(ABM-Crypto) CEO Tim Cook van Apple heeft cryptovaluta in zijn persoonlijke beleggingsportefeuille zitten. Dit bleek dinsdag uit een interview voor de New York Times DealBook Online Summit.

Ook zei Cook dat Apple bekijkt wat de mogelijkheden zijn met crypto, maar hij merkte daarbij op dat hij niet denkt dat mensen het aandeel Apple kopen om blootgesteld te worden aan crypto. Er zijn ook geen directe plannen om crypto te accepteren op Apple Pay.

Crypto maakt volgens Cook deel uit van een gediversifieerde beleggingsportefeuille. Maar, zo benadrukte de topman, dat hij er persoonlijk in geïnvesteerd heeft, moet niet als een beleggingsadvies worden gezien.

Door: ABM Crypto News
Onderdeel van ABM Financial News

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Deel dit artikel met je vrienden...

Trending