big-TOE app

Een compleet nieuwe manier van informatie uitwisselen en beoordelen, in een app en gebruik makend van de blockchain. Dat beogen de Nederlandse oprichters van de Token of Expertise, een utility token die dit jaar zal worden geïntroduceerd en waarvoor binnenkort geld wordt opgehaald in een private sale.

De oprichters komen allen uit de financiële sector en bedienen momenteel een community van circa 100.000 Nederlandse en Belgische beleggers, met diverse diensten. Voor de beoogde internationale groei en om een nieuwe generatie beleggers op de juiste manier te kunnen ondersteunen, wordt de Expert App in het leven geroepen.

Expert App

De Expert App is binnenkort gratis te downloaden via de Apple Store en Google Play en helpt gebruikers om snel en efficiënt de juiste expert te vinden. In eerste instantie op het gebied van financiën, zoals crypto of aandelen, maar later ook voor andere expertises. De bètaversie van de Expert App wordt al in april verwacht.

iPhone 13

De oprichters van de Token of Expertise organiseren deze maand de TOE Viral Challenge met als hoofdprijs een gloednieuwe iPhone 13! Tevens maken deelnemers kans op 500 gratis Tokens of Expertise, die later dit jaar geïntroduceerd zullen worden met als streefprijs 1 euro per token.

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je aan te melden voor de Challenge via deze link: https://upvir.al/128119/lp128119 en hen helpen met het het bekend maken van de Challenge via social media, door te liken, klikken en delen.

De Challenge eindigt op 31 maart en op 10 april wordt de winnaar van de iPhone 13 bekend gemaakt.

Private Sale

Deze maand start tevens een nieuwe Private Sale van de Token of Expertise, waarbij deelnemers met een flinke korting kunnen participeren. De Tokens kunnen later dit jaar gebruikt worden voor het afnemen van allerlei beleggingsdiensten tegen aantrekkelijke kortingen. Houdt onze kanalen in de gaten voor het laatste nieuws of whitelist vast via https://www.tokenofexpertise.com/token-sale/

Deel dit artikel met je vrienden...

Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.