De online brokerage van de grote Russische private bank Tinkoff, Tinkoff Investments, doet onderzoek naar cryptocurrency-investeringsdiensten. Echter, de Bank of Russia weerhoudt de bank ervan dergelijke tools te lanceren. Het hoofd van Tinkoff Investments, Dmitry Panchenko, beweerde dat het brokerage portaal van de bank projecten overweegt die verband houden met investeringen in cryptocurrency.

Echter, het is te vroeg om specifieke ideeën te bespreken. Panchenko zei in een donderdaginterview met het lokale persbureau TASS dat het bedrijf nu werkt aan onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatieven gericht op een reeks crypto-gerelateerde diensten. Cryptoproducten van bedrijven zoals de internationale betalingsgigant PayPal, evenals crypto-vriendelijke apps zoals Revolut en Robinhood worden specifiek bekeken door Tinkoff Investments.

Panchenko benadrukte dat Russen nog steeds actief crypto verhandelen op buitenlandse platforms, met meer dan $ 15 miljard aan crypto-activa op beurzen. Echter, lokale regelgevers verlenen aan bedrijven zoals Tinkoff Investments nog geen toestemming om crypto-investeringsdiensten aan te bieden. Volgens Pachenko komen mensen op de een of andere manier in aanraking met crypto en doen ze het buiten het land.

Binnen het Russische rechtssysteem zou het mogelijk correct zijn om dergelijke diensten te verlenen. Hij zei verder dat dit vandaag wettelijk niet mogelijk is. Echter, de kwestie moet nader worden besproken en bestudeerd. Makelaars zoals Tinkoff profiteren van de acceptatie van crypto-investeringsdiensten, voegde Panchenko eraan toe. De bank heeft een groeiende vraag gezien, benadrukte hij ook.

Vooral een groeiende vraag naar investeringen in crypto, in tegenstelling tot het gebruik van crypto voor betalingen, wat in Rusland verboden is door de cryptowet van het land “On Digital Financial Assets”. Maanden nadat Oliver Hughes, Tinkoff-CEO, beweerde dat de Russische Centrale Bank Tinkoff ervan weerhield crypto-handelsdiensten aan te bieden, is het nieuws verschenen.

Volgens Hughes is er nu geen mechanisme voor ons om hen dat product in Rusland aan te bieden, omdat de Centrale Bank deze zeer moeilijke positie heeft.

Deel dit artikel met je vrienden...

1 gedachte over “Te midden van sterke vraag is grote Russische bank crypto-investeringen aan het verkennen”

  1. Monitoruj telefon z dowolnego miejsca i zobacz, co dzieje się na telefonie docelowym. Będziesz mógł monitorować i przechowywać dzienniki połączeń, wiadomości, działania społecznościowe, obrazy, filmy, WhatsApp i więcej. Monitorowanie w czasie rzeczywistym telefonów, nie jest wymagana wiedza techniczna, nie jest wymagane rootowanie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.