Transparante tokenveiling van de maffia-metaverse gaat 7 januari van start

Singapore, Singapore – 5 januari 2021- SYN CITY, de allereerste maffia metaverse, heeft gekozen voor de gebruiksvriendelijke versie van Balancer, Copper Launch, om haar aankomende token launch veiling te behandelen. SYN CITY treedt in de voetsporen van GuildFi en Merit Circle die beide meer dan $100 miljoen per stuk hebben opgehaald tijdens hun respectievelijke tokenveilingen op Copper Launch.

De lancering van SYN CITY zal naar verwachting de grootste tot nu toe zijn – van 8 tot 10 januari. Marco van den Heuvel, CEO van Merit Circle is optimistisch: “We zijn verheugd om onze samenwerking aan te kondigen met SYN CITY, een langverwachte maffia-themed metaverse die in de komende maanden wordt geopend voor de wereld. SYN CITY omarmt free-to-play in de kern en draait om spelen om te verdienen en spelers te belonen via verschillende speciale verdien-events. Ze bereiden zich voor op de aankomende Copper TLA en we zijn blij om onze ervaring te delen met het SYN CITY team”. 

Daarnaast wenst Rit Bencharit, Evangelist bij GuildFi, het beste voor SYN CITY’s lancering op Copper: “Wij geloven dat SYN CITY een uniek ecosysteem aan het bouwen is dat de massa’s aantrekt om mee te doen in een korte tijdspanne sinds de oprichting. Met zijn sterke achterban en sterke gemeenschap, heeft SYN CITY de basis om door te groeien tot een toonaangevend en revolutionair ecosysteem. We geloven sterk in het potentieel van SYN CITY, dat is de reden waarom we een investering hebben gedaan in het spel en hen begeleiden in de voorbereidingen van hun aankomende Copper TLA”

In een reactie op de aanstaande Copper Launch merkt Roy Liu van SYN CITY op: “2021 was het jaar van de NFT’s. 2022 is het jaar van de metaverse. We zijn dankbaar voor de steun van onze investeerders en partners, en we kijken ernaar uit om in de voetsporen te treden van andere succesvolle projecten zoals Merit Circle en GuildFi, en hun spectaculaire succes op Copper Launch.”

Het platform heeft onlangs 8 miljoen dollar opgehaald uit zijn investeringsronde geleid door Twitch mede-oprichter Justin Kan en Zynga China’s mede-oprichter Robin Chan’s Goat Capital. Andere prominente geldschieters zijn Do Kwon (Terra), Luke Wagman (CMC), Elliot Wainman, Alex Becker (Superfarm), Jordan Momtazi (Synthetix), Paul Menshov (Coinlist), Kieran Warwick (Illuvium), en Santiago R Santos, A&T Capital, Alex Pack’s Hack VC, Animoca Brands, Spartan Group, iAngels, en vele anderen.

Over SYN CITY

SYN CITY is het eerste “maffia metaverse” spel gebouwd voor de blockchain. Gebouwd door een team van ervaren game-ontwikkelaars, brengt SYN CITY de maffia en syndicaat-stijl gameplay op de keten terwijl het een unieke in-game governance functie introduceert genaamd Maffia-as-a-DAO (MaaD). De eigen token van het platform, SYN, biedt spelers toegang tot verschillende verdienmogelijkheden zoals evenementen en governance beloningen. Gamers kunnen deelnemen aan dagelijkse evenementen, waaronder PvP, PvE, en Syndicaat-gebaseerde wedstrijden zoals cross-chain toernooien.

Perscontact

Ryan Dennis

[email protected]

Deel dit artikel met je vrienden...

Trending