Enkele wel zeer straffe uitspraken vanuit de professionele money management wereld ivm cryptocurrencies. Zoals: The journey is just beginning, and the potential of crypto has never been more clear. En dan de aangrijpende, terechte bezorgdheid, boosheid van een brave burger, vader, grootvader en echtgenoot, die leest als een Open Brief en zo begint:

´Beste Joost.

Eerst en vooral ook mijn dank voor uw cryptonieuwsbrieven dewelke ook ik steeds met plezier ontvang en lees. We kennen mekaar niet. Jammer. Ben zelf een leek mbt de cryptowereld maar heb sinds kort toch enkele (kleine) stappen in deze wereld gezet ter belegging van geld dat niets meer brengt bij de bank zelf. En ik schrijf normaliter ook niet snel terug of reageer normaliter niet snel op nieuwsbrieven.

Maar nav uw nieuwsbrief van gisteren over de CBDC en dat bewuste artikel in het Nederlands Dagblad. Toch nu dit even als reactie: Het wordt nóg maar eens duidelijk waar onze “geliefde” en “verkozen” politieke leiders, nu opvallend wereldwijd en dus NIET enkel binnen Europa of enkel binnen Nederland – voor zover dit nieuws voor u nieuw zou zijn – duidelijk naartoe willen. Algemene VOLKSCONTROLE en onderwerping op naar een Nieuwe orde. En de grote massa wil het helaas NIET onder ogen zien. (…)´

Lees verder op www.cryptonieuwsbrief.nl

Deel dit artikel met je vrienden...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Staak nu je crypto en ontvang tot wel 12% aan rente! 

Lees er meer over bij de volgende aanbieders:

Wil jij investeren in Ethereum, Bitcoin of een andere crypto? Dan raden wij jou onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo aan.