(Stukje uit de dagelijkse, gratis Cryptonieuwsbrief die nu al 5000 Nederlanders en Belgen bereikt, geïnteresseerd in het laatste nieuws over crypto en blockchain)

(…) Wat ook veel zegt over de richting die werk uitgaat in deze: het aantal job postings, personeel gevraagd, neemt enorm toe. Zoals op LinkedIn, waar elke zichzelf respecterende professional op zit om zich voor te stellen, uit te kijken naar een andere baan of professionele relaties op te bouwen. Het banen aanbod in de cryptowereld steeg er in 2021 met 395 procent. Kijk maar naar de Indische cryptobeurs CoinDCX, die 2000 mensen vraagt voor haar uitbreiding: ´CoinDCX is looking to hire across the board, from coders and developers to marketing and product development experts.´  

We schreven al eerder over het Metaverse, de virtuele wereld die degene van de toekomst heet. (Ome Joost blijft voorlopig nog ff met beide voeten op de grond). Het eerste huwelijk in India IN THE METAVERSE vindt volgende maand plaats! Sjonge jonge. Het koppel, binnenkort man en vrouw, ´ontmoette´ elkaar op Instagram en trouwt dan ook maar in Meta. Zo heet dat in de…nou ja: volksmond. Het jonge volk dan, dat helemaal méé is, als het al niet vooruit loopt! Hmm, aan zulke zaken merk je dus dat je oud wordt…  ´Dinesh SP and Janaganandhini Ramaswamy are all set to be married on the first Sunday in February in the Sivalingapuram village in Tamil Nadu – but their reception will be virtual. (…) Read all about it! www.cryptonieuwsbrief.nl. Want meten is weten maar weten is ook meten…!

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitter3
Trending