(uit Cryptonieuwsbrief.nl, elke dag gratis het belangrijkste crypto/blockchain nieuws in uw mailbox, check it out!)

Makkelijk en snel 200+ cryptocurrencies kopen met Ideal? Maak nu een gratis account aan bij Coinmerce en krijg je eerste € 10,- cadeau!

 

 

 

…net als Michael Saylor (Cryptonieuwsbrief van 30 juni 2022) – en iedereen waarschijnlijk die alles van cryptobeleggen begrijpt. Geen financieel advies uiteraard maar kopen doe je als belegger in wat-dan-ook best wanneer ´iedereen´ verkoopt. Terwijl je beter aan de verkoperskant staat wanneer ´iedereen´ koopt. Omdat het áltijd zo geweest is. Moeilijker dan het lijkt hoor!

Maar in ieder geval is de staat El Salvador weer 80 BTC rijker, aan $19.000 per stukMy man Buk weet dus ook hoe het hoort!


Met meest rode koersen op het digitale scorebord, en dit sinds weken, maanden, zou je denken dat die ´iedereen´ waarvan net sprake, ondertussen wel op verlies staat, niet? Nou, PlanB, de anonieme Nederlandse econometrist van het S2F bitcoin model (spannend of dit nog wel valabel blijkt BTW?!) rekende het voor ons uit, want die veronderstelling klopt dus helemaal niet:

´PlanB@100trillionUSD

Total 19M BTC (realized price ~$22K), but 2 very distinct groups: 

– 11M BTC in profit (average buy price ~$7K) 

– 8M BTC in loss (average buy price ~$43K)´

 

Ondertussen ligt de maand juni achter ons, en maar goed ook, want het was de slechtste maand in 11 jaar voor BTC! Jawel, helemaal teruggaand tot ´het begin´, toen bitcoin nog gekocht kon worden voor…1 dollar. Dát zijn van die momenten dat ome Joost wenste terug 10 jaar jonger te zijn – wat u?!

 Op de valreep gisteren raakte de EU crypto regeling dan rond, voornamelijk bedoeld om witwassen tegen te gaan en financiering van terroristische activiteiten. Onze digitale munten kunnen best gekocht zijn met wit fiatgeld (dus niet grijs, zwart of crimineel!), en aangegeven bij de overheid in kwestie (België, Nederland,…) Want de Europese wetgever kan voortaan zowat alle digitale transacties traceren, als hij dat wenst… (Al meen ik ergens gelezen te hebben dat ´t 18 maanden duurt vooraleer in werking te treden?)

Een icoon in de beleggerswereld, de ondertussen 85-jarige Duitser Mark Mobius, maakt ons deelgenoot van een ongewone, beslist tegendraadse opinie. Waar wij (ik en waarschijnlijk ook u, beste lezer?) veronderstellen dat de aandelenmarkt de cryptomarkt beïnvloedt? Het is …

… (wordt vervolgd via www.cryptonieuwsbrief.nl)     

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
TIKTOK
Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.