(ABM-Crypto) Bitcoin is onverminderd de meest populaire cryptomunt, maar andere digitale munten krijgen steeds vaker de aandacht. Dit blijkt uit onderzoek van Grayscale.

De cryptomarkt zag in de afgelopen maanden een stortvloed aan nieuwe tokens. Desondanks blijft bitcoin het meest populair, met 99 procent van de ondervraagden die van het bestaan afweten. 68 procent van de beleggers zegt er voldoende over te weten.

Dit betekent volgens Grayscale niet dat investeerders niet van andere munten hebben gehoord. “Ze zijn zich zelfs zeer bewust van andere digitale munten die in de schijnwerpers hebben gestaan, waaronder Dogecoin, dat als een grap begon maar inmiddels beroemd is”, aldus Grayscale.

Bijna driekwart van de respondenten heeft van dogecoin gehoord, terwijl dit percentage voor ethereum slechts 56 procent is.

Ook litecoin, cardano en tether staan op de radar van beleggers. Een kwart van hen heeft weleens van deze munten gehoord.

Uit onderzoek van Grayscale blijkt verder dat 87 procent van de beleggers in bitcoin ook andere munten in de portefeuille hebben. De meest populaire alternatieve munten zijn ethereum en dogecoin.

Door: ABM Crypto News
Onderdeel van ABM Financial News

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitch
Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.