Van de top 1000 Ether (ETH)-whales is Shiba Inu (SHIB) de grootste ERC-20-tokenholding, suggereren nieuwe gegevens. Met de focus op de op Ethereum gebaseerde token-holdings van de grootste ETH-wallets, vertegenwoordigt SHIB 21,68% van het gecombineerde marktaandeel van $ 2,35 miljard, volgens gegevens verzameld door WhaleStats. De native token van Crypto.com, CRO, die 5,54% vertegenwoordigt tegen $ 603,9 miljoen, is het tweede hoogste actief in termen van bezit.

SHIB is nu het 11e hoogst gerangschikte crypto-activum in termen van totale marktkapitalisatie met $ 26,9 miljard, volgens gegevens van CoinGecko. Dit suggereert dat de ETH-whales ongeveer 9% van alle SHIB in omloop houden. Voor het krijgen van het actief op de lijst van crypto-handelsplatforms, zoals Coinbase en Robinhood, heeft de fervente SHIB-gemeenschap haar uiterste best gedaan om deze voor haar belangrijke taak uiteindelijk gedaan te krijgen.

Op het moment van schrijven had de petitie van Change.org, bedoeld om crypto-handelsplatforms te overtuigen, meer dan 530.000 handtekeningen ontvangen. Eind september werd SHIB door Coinbase Pro vermeld. Een populair handelsmerk, namelijk fastfoodgigant McDonald’s, kwam met een beslist coole ontvangst op het idee om SHIB voor betalingen te accepteren. McDonald’s reageerde op een tweet van ShibArmy1365 die het bedrijf opriep om SHIB voor betaling, alstublieft te accepteren.

De fastfoodgigant schreef dat ze het op prijs stellen om hun interesse te horen en de betalingservaring continu te evalueren. Het is wel een van de soorten vrijblijvende standaardteksten die zakelijke PR-accounts vaak maken. Echter, dit weerhield de SHIB-gemeenschap er niet van om overdrive te gaan, met het bericht dat meer dan 500 retweets, 1.400 likes en talloze memes ontving om het proces op gang te krijgen.

Shib Social reageerde van dat het een adequate reactie is om de hype op te bouwen. En dat ze niet kunnen wachten op de toekomst. ISHIB stemde tegelijkertijd in met “Let’s Call it a McShib!” De acceptatie van SHIB deze maand is over de hele linie toegenomen. Echter, het is onduidelijk hoe McDonald’s verder zal gaan. Op 11 november onthulde crypto-betalingsbedrijf CoinGate dat het SHIB-ondersteuning had opengesteld, zodat 500 van zijn handelaren SHIB-betalingen kunnen accepteren.

Woensdag heeft ZenGo, de door Samsung ondersteunde digitale wallet-provider, ook het geliefde hondenmeme-token toegevoegd aan zijn platform.

Sterke positie voor SHIB

SHIB heeft een minimale terugval van 4,1% geïncasseerd om op het moment van schrijven $ 0,00004854 te bedragen. Dit te midden van de recente terugval op de cryptomarkt die rond 11 november begon. SHIB is echter 43,6% gedaald, na op 28 oktober een recordhoogte van $ 0,00008616 te hebben bereikt. De prijs vertoont een neerwaartse trend. Toch is de populariteit van het actief niet afgenomen.

Het officiële SHIB Twitteraccount had namelijk op woensdag meer dan 2 miljoen volgers.

Deel dit artikel met je vrienden...

2 gedachten over “Onder ETH-whales is Shiba Inu de grootste ERC-20-holding dus, Supersize McShib”

  1. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative.
    I am gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future.
    Numerous people will be benefited from your writing.
    Cheers!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending