Van de ene dag op de andere dag tot 25 november bereikte Bitcoin (BTC) meerdaagse hoogtepunten van $ 58.300. Beleggers gokten hierbij op de verminderde kans op een verdere grote prijsdip. BTC/USD lag boven $ 57.000, met als resultaat een hoger dieptepunt op de dagelijkse grafiek. Zo lieten gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView donderdag zien.

De steun is op het huidige niveau verstevigt, wordt hiermee aangetoond, met de hoop dat er daarom een meer overtuigende trendomkering zal blijven bestaan, gelooft handelaar en analist Rekt Capital. Hij vertelde aan Twitter-volgers dat Bitcoin hier zeker zijn steun heeft gestold, met het produceren van een lange neerwaartse lont in de onderkant van de zwarte wigstructuur en door sterk terug te kaatsen. Vergeleken met de dagelijkse kaars van gisteren vormt ook de kaars van vandaag een hoger laag, gaf Rekt Capital nog aan.

Cryptohandelsbedrijf QCP Capital dat woensdag de waarschijnlijke korte termijnresultaten samenvatte, deelde de stemming. Het bedrijf schreef in een marktupdate aan abonnees van zijn Telegram-kanaal dat de verkoopdruk tot nu toe elke rally effectief heeft afgetopt. Nu rijst de vraag als het tot een neerwaartse doorbraak zal leiden. QCP Capital wedt dat in plaats van lager te breken de markt zal consolideren. Met grote in- en uitstromen die een zeer actieve markt benadrukken, speelden deze week gemengde signalen van beurzen over verkoopdruk.

Toch blijft de volatiliteit in meer dan een half jaar op het laagste niveau. Dit versterkt de relatief stabiele prijsvoorwaarden.

Hertest ondersteund door manke altcoins met Solana in de leiding

Binance Coin (BNB) werd met een wekelijkste stijging van 8% dus de enige uitblinker van de top 10 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Andere tokens bleven horizontaal of hadden te maken met kleine verliezen, geleid door Solana (SOL) die op de dag bijna 7% dook tot bijna $ 200. Macrofactoren kunnen nog een meer definitieve stopzetting van de crypto-bullrun veroorzaken, voor collega-handelaar en analist Pentoshi. In een Twitter-thread die eerst op 16 november was begonnen, merkte hij op dat het grappigste einde van een crypto-bullmarkt, inflatie met dubbele cijfers zou zijn.

En mensen die niet snappen waarom dat bearish kan zijn voor risico’s op activa. Het einde van deze cyclus kan precies datgene zijn waar mensen naar juichen ten koste van anderen, gaf Pentoshi nog aan. Hij herhaalde op donderdag het potentieel voor een deflatoire periode in 2022.

Deel dit artikel met je vrienden...

Trending