Dit is de Cryptonieuwsbrief en Crypto´s´R´Us!  Joost X Bitcoin  [email protected]    

(uit de Cryptonieuwsbrief, nu al naar 5000+ Nederlanders en Belgen. Naar u ook? www.cryptonieuwsbrief.nl

Bitcoin verrast, altijd. De inkt was nog niet droog, bij wijze van spreken, toen Investing.com meldde ´Bitcoin sell-off worsens despite massive whale purchases, analysts warn of a 30% crash´… Of bitcoin maakt rechtsomkeer, van iets beneden de $39.000 naar iets boven de $41.000. Misschien krijgen we toch nog gelijk met te veronderstellen dat het $40.000 niveau zoiets als een bodem onder de BTC koers legt? Hoop doet leven zegt men, en een leven zonder hoop is ook maar niks; wat u?

Over BTC technisch bekeken hebben we deze 10 minuten durende video voor u gevonden, zoals Didi Taihuttu zijn volgers wel elke dag op vergast. De grafieken die hij aanhaalt tonen een gemengd beeld. Of beter: twee zijn bullish, positief in hun outlook; maar een derde is bearish, negatief getint. De conclusie van de pater familias van De Bitcoin Familie: of BTC gaat naar $30.000, of naar $50.000. Het is volgens hem een goed moment om bitcoin te beginnen accumuleren, maar dan in de wetenschap dat er nog lagere koersen kunnen aankomen.

Hier leest u de bevestiging van wat we gisteren schreven; namelijk dat het tax selling seizoen in de VS de hoofdoorzaak was van de zwakte in de BTC koers…

´No Barrier to Fortune: It´s Not Too Late ToBbe a Crypto Billionaire.´

Ah, ´t is nog niet te laat om cryptomiljonair te worden, zelfs miljardair te worden, lezen we. Hoe? Hmm, heb zelf wel een ideetje maar toch ff lezen wat hier precies bedoeld wordt: ´Hold on to your dreams – crypto starts are still being made´.  

Hier wordt het verhaal gedaan van Carl Runefelt, een Zweed die begon met in een kruidenierswinkel werken in zijn vaderland. ´At 22, the young grocery worker was bored and frustrated with life and his career prospects. He started investing his savings in gold and precious metals but became disillusioned by the corruption and inefficiency of the banking system. Seeing a crypto video on YouTube inspired him to invest in crypto and start his own YouTube channel in 2017´. Anno 2022 is Carl nog geen 27, motivational speaker, influencer en in het bezit van een coole 1 miljard dollar aan cryptocurrencies! …

(vervolgd via www.cryptonieuwsbrief.nl)  

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitch
Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.