coinmerce-platform

Coinmerce.io is een multi-currency crypto platform waar iedereen gemakkelijk crypto kan kopen en verkopen. Het Nederlandse bedrijf biedt momenteel meer dan 200 verschillende cryptocurrency’s aan die met eenvoudige betaalmethoden gekocht kunnen worden. Ze willen deze groeiende markt van cryptocurrency’s beschikbaar maken voor iedereen met een platform waar het handelen in cryptocurrency’s net zo makkelijk is als een betaling bij de bank of het kopen van schoenen in een webshop.

De slogan van Coinmerce is: “Cryptocurrency voor iedereen, overal” en dit is wat ze proberen te bereiken met een alles-in-één smartphone-app.

200 + crypto munten

Coinmerce biedt een alles-in-één oplossing app voor het beheren, voor het kopen van Bitcoin en het verhandelen van een heleboel andere verschillende munten. Waar je normaal gesproken een wallet nodig hebt om cryptocurrency’s te kopen en verkopen, heb je die voor dit platform niet nodig. Ze hebben het proces zo eenvoudig gemaakt dat je nauwelijks kennis van crypto of techniek nodig hebt om het te kopen en te verkopen. Het is gemakkelijk voor beginnende gebruikers.

Voordelen van Coinmerce

Coinmerce biedt functionaliteiten die we nog niet eerder bij andere brokers hebben gezien, omdat ze in een vroeg stadium een mobiele app hebben geïmplementeerd. Het doel is om het kopen en verkopen van cryptocurrency zo makkelijk mogelijk te maken. Ook bij dit bedrijf heb je geen technische kennis nodig om in crypto te handelen en ze bieden 24/7 ondersteuning voor hun klanten.

Crypto app

Doordat er een smartphone-app beschikbaar is in de App Store en in de Play Store kun je altijd en overal handelen in cryptocurrency’s. Zo hoef je niet naar de website van de broker te gaan en opnieuw in te loggen met je 2-factor authenticatie. Door de mobiele app te gebruiken kun je altijd snel bij jouw account en direct reageren op de markt. In de wallet vind je een eenvoudig overzicht van al jouw munten en de waarde.

Hoe koop je crypto bij Coinmerce?

Kopen gaat eenvoudig via de app of via de webapplicatie. Je kiest welke cryptocurrency je wilt kopen, vult in hoeveel je wilt hebben en klikt vervolgens op de knop Kopen. Bij de keuze welke hoeveelheid crypto je wilt hebben, kun je ervoor kiezen om het bedrag in euro’s of het aantal munten in te vullen.

Als je het bedrag in euro’s kiest, wordt het aantal munten dat je ontvangt automatisch berekend. Als je het aantal gewenste munten kiest, wordt automatisch berekend hoeveel euro’s het je gaat kosten. Daarna kun je eenvoudig de bestelling afronden met een van de aangeboden betaalmethoden.

Crypto verkopen

Wil je cryptocurrencies verkopen, dan kies je zelf welke cryptocurrency je wilt verkopen en hoeveel je ervan wilt verkopen. Ook hier kun je kiezen tussen de hoeveelheid munten en de hoeveelheid euro’s. Als je op Verkopen klikt, verschijnt er een venster met de vraag of je zeker weet dat je de munten wilt verkopen. Bij Coinmerce kun je munten verkopen die je via de app hebt gekocht, maar je kunt ook cryptocurrency op je rekening storten en deze verkopen.

De waarde van de verkochte tokens wordt direct naar je geverifieerde bankrekening overgemaakt. Het kan enkele dagen duren voordat je het bedrag op je bankrekening ontvangt.

Deel dit artikel met je vrienden...

Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.